donderdag 22 december 2016

Boodschap van Jezus



Bron: Ron Head    Vertaling: Martha Schonewille

Zoals jullie allemaal weten, iedereen die in dit moment incarneert op aarde – en ja, jullie weten dit allemaal, diep van binnen! – zitten allemaal in de stroom van het Goddelijke Plan.

Jullie zullen nieuwe paden voor je groei gaan ontdekken terwijl je bewustzijn en aanvaarding van je vernieuwde WETEN door blijft stromen en de Goddelijke Liefde je sterkt, je helpt de twijfel te laten gaan, je helpt je eigen kleinering te stoppen die je al veel te lang hebt vast gehouden.

Het gaat hier om een compleet foute zelf veroordeling die jou al zolang zoveel pijn en lijden bezorgd heeft voor milennia, terwijl jij jezelf vernederde en allerlei rollen speelde om de plaats in te nemen van jouw Liefdevolle Bron.

In plaats van je te openen voor de Realiteit dat jullie allemaal Geliefde Kinderen van God waren, NU zijn en altijd zullen blijven.
In een Eeuwige en Onveranderlijke Relatie met de Bron en met al God’s Eeuwige Scheppingen.

Accepteer jezelf Onvoorwaardelijk zoals je bent, zoals God dat doet, het is volkomen krankzinnig om dat NIET te doen!

Er bestaat alleen Liefde en samen met dit Weten ontstaat de Onvoorwaardelijke Acceptatie van alle door God geschapen wezens.
En alle wezens zijn Goddelijk geschapen omdat God de Schepper is van Al Wat Is. Er bestaan GEEN onaanvaardbare Wezens, ALLEN zijn en blijven Geliefde Kinderen van God. Wat God schept is altijd Perfect en die perfectie is voor Eeuwig Onveranderlijk.

Zelf vernedering en zelf veroordeling zijn extreem negatieve aspecten  van de illusie, waar jullie ego’s enthousiast op inspelen.

Jullie ego’s zijn de kleine persoonlijke zelfjes die jullie bedacht hebben als een soort van afgod. Dat is het enige waarvoor het ego bestaat, het vervangt jullie leegte, die ontstaan is doordat jullie de Connectie met de Bron in amnesie verloren hadden.

Het ego fungeert als een soort hek, afgesloten. Zodat jij de herinnering kwijt was en geen contact meer kon maken met je Ware Zelf, die diep verborgen zat in je Hart.

Dat aspect van jou, je ego, dat jezelf gecreëerd hebt, heeft alle aangeleerde overlevingsmechanismen opgeslagen in je lichaamscelletjes en nu is het nodig om dit alles op te ruimen om ook het ego terug te laten keren naar zijn ongerepte staat en het opnieuw kan integreren met de Eenheid die in alles is.

God’s Liefde is het veld van Volledig Bewustzijn, waar alle Wezens met een Volledig Bewustzijn voor Eeuwig met elkaar verenigt zijn in een volkomen Vreugdevolle Relatie.

Je alleen voelen, afgescheiden, in de steek gelaten, vergeten of niet gezien is onmogelijk omdat God, de Bron, de Schepper Goddelijk bewust is en voor altijd in communicatie met de gehele Schepping in ieder moment.

Jullie individuele gevoel van persoonlijke tekortkomingen – niet competent zijn, niets waard zijn, zondig zijn, schaamte hebben – het zijn allemaal obstakels, opgeworpen door het ego om je afgescheiden te houden en afhankelijk te houden van het ego.

Verder is het NIETS!!!

Velen van jullie hebben jullie macht weggeven aan het ego, hebben toegestaan jezelf naar beneden te halen en te veroordelen, en hebben dat volkomen geaccepteerd als de waarheid.

Elke keer dat jij jezelf betrapt op een negatief oordeel over jezelf, STOP! Herinner je er dan aan dat je een perfect Goddelijk Wezen bent, dat je Liefde bent in Eenheid met de gehele Schepping en de Schepper, want er bestaat alleen maar Liefde!

Jullie kennen allemaal in je leven wel de Onvoorwaardelijke Liefde voor een kind of een huisdier. Het gedrag van het kind of het dier was best wel eens ondeugend en soms vervelend, maar je hield niet op met lief hebben. Zelfs niet voor een moment.

God’s Liefde voor jou gaat veel verder dan de liefde die jij gevoeld hebt. Relax, Er is absoluut niets dat jij kunt doen waardoor de Onvoorwaardelijke Liefde van jouw Vader voor jou vermindert.

En terwijl je dat weet, en diep binnen in je weet je dat ook, kies er dan voor altijd Liefdevol te reageren en Liefde te zijn. En observeer hoe je leven verandert in een leven gevuld met Vrede, Rust, Plezier en tevredenheid.

Je zult ook merken hoe jouw relaties veranderen en verbeteren door de Liefde waarmee jij je omringt en die je uitstraalt. Naar iedereen met wie je contact hebt, fysiek, spiritueel. Zoals het lied van Andrew Lloyd Webber uit de Musical Aspects of Love al zegt:
Liefde verandert alles! En je zult ontdekken hoe Waar dit is!

Vele van jullie zijn angstig voor de liefde omdat het vertrouwen vraagt en heel veel van jullie zijn geschaad in jullie vertrouwen.
Maar Liefde is de enige Realiteit!

Verraad is van de illusie! In het leven geroepen omdat erop gereageerd werd. Wat het opnieuw intensiveerde! Alle aanvallen komen voort uit een enorme innerlijke pijn en ook misschien schaamte, wat maakte dat jullie weer iets hadden te verbergen. Wat jullie dan vaak deden door het te projecteren naar buiten. Naar elkaar, waardoor het weer bij je terug kwam.

Diegene onder jullie die zich verdedigden door elkaar aan te vallen – een filosofie of een religie of een politieke opinie of een dogma – reageerden eigenlijk vanuit angst voor aanval op hun eigen overtuigingen.

Voor velen van jullie waren hun overtuigingen de vaste grond waarop ze zich veilig en zeker voelden, totdat  het moment waarop een ander hun overtuiging naar beneden haalde, waardoor er een conflict ontstond – persoonlijk of veel verspreider – om toch voor al maar te laten weten dat je gelijk had en de ander ongelijk.

En zo hoopten jullie om weer vaste grond onder de voeten te krijgen, waarvan jullie dachten je veilig en zeker te kunnen voelen.

Liefde valt niet aan, nog verdedigt het zichzelf. Het heeft daartoe geen reden! Onaantastbaar en Krachtig kan het nooit verslagen worden! Het kiest geen kant in conflicten en moedigt aan tot Vrede.
Liefde kan conflicten beëindigen, terwijl conflicten tot meer conflicten leiden. Dit heeft zich in jullie geschiedenis vaak genoeg bewezen.

De Liefde die NU zich over de aarde verspreid in elk moment en Overvloedig in de Harten van God’s Geliefde Kinderen huist ZAL met zekerheid de milennia van conflicten oplossen, die jullie zolang hebben vast gehouden.

Jullie allemaal verlangen naar Vrede, maar velen, levend in angst, geloven dat de weg om dit te verwerkelijken is door nog meer conflicten. Jullie zijn zelfs bezig geweest met oorlogen om een oorlog te beëindigen!!

Maar eindelijk is een heel groot deel van de mensheid tot het bewustzijn gekomen en bezig te Ontwaken en te kiezen voor de Liefde die ze zijn!

Terwijl het Goddelijk Veld van Liefde zich uitbreidt en intensifieert, in overeenstemming met het collectief besluit zich daarmee te verbinden, zullen de conflicten op elk level, zich verminderen en tenslotte verdwijnen en Vrede zal ervoor in de plaats komen.

Vrede is normaal. Conflict is krankzinnig! Waar jij de focus in je leven naar toe brengt zullen zich events openbaren, die resoneren met die focus.

Leg je focus bij Liefde, wat je natuurlijke staat is en laat de angst
vervagen, wat zeker gebeurt als jij je focus gericht houd op Liefde!
Onthoud: ‘Liefde verandert alles’!
Verbind je met de Liefde die je bent en jouw leven laat de illusie verdwijnen.
Jullie Geliefde broer Jezus










Geen opmerkingen:

Een reactie posten