zondag 7 juli 2019

Volmaakt, Heel en Compleet Altijd


 Lief en Bekoorlijk Lichtwezen,

Ja jij, jij Bent Bekoorlijk en nog veel meer, jij Bent Allesomvattend.
Vanaf de Begintijd tot in het Nu, is er geen Moment geweest, dat jij niet je best hebt gedaan.

Ik hoor zo vaak: ‘Ik doe mijn best’! Maar er is niemand die daaraan twijfelt en als er wel medemensen zijn die jou dat laten weten, dat ze aan je twijfelen, dan mag en kun jij Weten, dat ze het altijd over zichzelf hebben.

Geen enkel medemens op Moeder Aarde kan het Pad kennen van hun medemens, dat is onmogelijk, dus kan en mag er ook niet over geoordeeld worden.

Als jij vindt dat jij ‘je Best doet’, dan is dat Waarheid. De enige die dit kan betwijfelen ben jij Zelf.

Jij hebt vanaf de Begintijd in elk Moment, in Eenheid, gehandeld vanuit de Kennis en de Wijsheid die jij in dat Moment had.

Veelal onbewust van de Kern van Liefde die zich in jou bevond. En jouw Ziel die jou altijd Trouw met een Zachte Hand heeft Geholpen de juiste Ervaringen te Scheppen voor jouw Uniekheid, om verder in jouw Evolutie te komen.

Maar jij hebt Altijd vanuit Volkomen Onschuld jouw Keuzes, bewust of onbewust gemaakt, vanuit jouw Kennis en Wijsheid van dat Moment.

Dus, bewust of onbewust, Altijd de Juiste Keuzes gemaakt voor jouw Uniekheid.

En daar de illusie een nachtmerrie was van vergetelheid en afscheiding, heb jij geleerd te overleven en Nu je aan het Ontwaken Bent, neem jij je Bewust of Onbewust alles van je vorige levens kwalijk.

Maar je hebt altijd naar je Beste Kunnen geleefd en als je al een leven Gekozen hebt, wat we allemaal hebben, waarin jij je niet zo netjes gedragen hebt, zacht uitgedrukt, dan had jij dit nodig omdat de Wet van Oorzaak en Gevolg in werking trad.

Een van de Wetten van het Universum die een grote rol hebben gespeeld en nog spelen kunnen, om een Evenwicht te bewaren in waar je voor Gekozen hebt en wat je Geleefd hebt.

Maar jij hebt altijd je Best gedaan, dat zou niet anders kunnen, je kunt anders niet evolueren.

Nu jij bezig Bent te Ontwaken en jouw Hart Open is, wordt er van je Verwacht dat ‘je Best Doen, wordt omgezet in: Ik Kies ervoor, heel Bewust om…………!

‘Je Best Doen’ zul je merken, Voelt niet meer als Voldoende. Je wordt je Bewust van het Feit, dat je Keuzes hebt, die jij Kan en Mag maken.

Maar zonder je Zelf te veroordelen of je ‘minder dan’ te Voelen, maar je Zelf te Accepteren zoals je Bent in elk Nu Moment, waar jij je ook bevindt in het Ontwakingsproces.

'Fouten' bestaan niet, wel vergissingen, maar die horen bij het Scheppen van de juiste Ervaringen voor jouw Unieke Groei naar Ontwaken.

Jezelf op welke manier dan ook, beoordelen is de Ultieme Straf die jij je Zelf oplegt in het Nu en dat wordt niet van je Gevraagd.

Jij Bent, zoals veel Boodschappen steeds blijven herhalen, helemaal Perfect zoals je Bent.

Je Bent in de ogen van de Schepper Altijd, in elk Moment, Volmaakt, Heel en Compleet. Altijd geweest, je Bent het Nu en zult het Altijd Blijven.

Jij Bent in jouw Totaliteit van jouw Unieke Nu Moment een Fantastisch, Prachtig, Lichtgevend Liefdevol Lichtwezen en dat betwijfelen is de Schepper betwijfelen, want die Schept Alleen Volmaaktheid.

In Licht en Liefde en Eenheid,    Martha