maandag 22 augustus 2016

In den beginne 12



Lieve ogen die dit lezen,

Toen jij, mijn lief dierbaar kind, begon aan deze bijzondere aardereis, heb je als het ware, een gereedschapkist van Mij meegekregen.

Een kist waarin alles aanwezig is wat jij nodig hebt om je aardereis te vervolmaken. Waar alles in zit wat je van Mij hebt gekregen op het moment dat je de illusie-reis begon. Maar waarvan jij je lange momenten niet bewust bent geweest.

Deze gereedschapkist bevat alle gereedschap om alles tijdens je aardereis te kunnen repareren, aan te kunnen.

Aangevuld met jouw unieke Zijn, die niemand anders op deze aardereis heeft in het Hier en Nu. Jij bent hier met jouw aardereis contract en heel goed uitgerust met het gereedschap in je kist, die je nodig hebt om je aardereis te vervolmaken, maar ook om de aarde en al haar inwoners te helpen, maar ook Mij met het Plan voor de aarde, terug te keren naar de volledige herinnering van Eeuwige Eenheid en alles wat daaruit voortvloeit.

Alle gereedschap zit in jouw kist, dat je hiervoor nodig hebt, anders zou Ik je aan je lot overlaten en geloof Me, lot bepaalt niets, Ik bepaal en heb dat vooraf met jullie overlegt. En jullie hebben ingestemd met Mijn regie in dit alles.

Jij ZULT terugkeren naar de herinnering van wie je bent en wat je bent voor Eeuwig. Liefde is het enige dat bestaat, al het andere is illusie en voor sommige nog steeds een boze nachtmerrie.

Jij keert terug naar waar je nooit bent weggeweest omdat het is waar je thuis hoort, want er is geen andere plaats, alleen de Eeuwigheid.

Alles is een gedachte, verander de gedachte en alles zal mee veranderen.

Jij hebt je uniekheid mee gekregen, omdat deze uniekheid een stuk gereedschap is om de aarde en haar inwoners te helpen naar herinnering te komen. Niemand anders heeft jouw uniekheid.

Niemand kan gemist worden, ook de (negatieve) deeltjes niet. Noem ze zwart, voor je gemak. Maar, mijn lief kind, als zwart niet bestaat, hoe kan je dan wit herkennen? Als donker er niet zou zijn, hoe wil je dan het Licht herkennen? Als slapen in de illusie er niet zou zijn, hoe kan je dan ontwaken?

Mijn lief kind, alles is energie, ook jij, ook je gedachten. Je draagt verantwoordelijkheid voor je gedachten. Energie gaat altijd in een baan rond en pakt alle bijpassende energie onderweg op en komt dan weer bij je terug. Waar kies je voor? Een witte sneeuwbal die terugkeert of een verkleurde en smerige sneeuwbal. Er bestaat daarin geen goed of fout, het is wat het is en het kan je helpen om je gedachten te controleren, of niet, het blijft een keuze, mijn lieve, dierbare kind.

Alles mag, niets moet. Maar geen verantwoording nemen betekent dat de sneeuwbal, die wit zou kunnen zijn, ondanks het kleurverschil, toch weer bij jou terecht komt…….ach, mijn lief kind, dat verdien je niet.

Gebruik al je gereedschappen uit je kist en doe je best, dat is wat er van je gevraagd word. Ga mee met de stroom in het Hier en NU, alle hulp vanuit het Licht is er voor jou, je hoeft alleen maar te vragen, ze staan klaar in elk moment.

Ik houd oneindig veel van jou en er is niets wat dat kan veranderen, want Liefde is Eeuwig en jij bent Liefde.

De Schepper van Al wat is