zondag 8 januari 2017

Mijn lieve Mede Lichtdragers van de Nieuwe Aarde



Mijn lieve mede Lichtdragers van de Nieuwe Aarde,

Gistermiddag zat ik ff voor de afleiding een Mahjongspelletje te doen, toen ineens Lady Nada zich melde en mij dringend verzocht om het spelletje te staken en een dringende boodschap van haar door te geven. Dit alles in het Engels en het klonk urgent.

Dus heb ik mijn spel terzijde geschoven, Word geopend en de hele boodschap kwam door in het Nederlands, is dat niet prachtig?

De Boodschap heb ik aan jullie doorgegeven en staat op mijn blog die verbonden is met mijn pagina op FB, de Nieuwe Aarde – Boodschappen uit het Licht,

Het gaat over integriteit. Wat in mijn beleving toch wel iets meer inhoud dan eerlijkheid. Het is in mijn beleving een manier van leven, die je bereikt en vanzelfsprekend is als je van binnen naar buiten leeft.

Nadat ik Lady Nada een plek had geven op mijn Blog en FB pagina, gaf ze mij de volgende tekst door: ‘Uit chaos ontstaat Harmonie’!

Het duurde even, voor ik begreep dat ik dit als een tekst op een plaatje mocht gaan zetten en vervolgens werd mij gevraagd, dit vanmorgen met de ochtendgroet te plaatsen.

Mijn man heeft contact met zijn overleden moeder, die hem elke ochtend een Osho Zen Tarot dagkaart helpt trekken, zo dus ook vanmorgen. En welke kaart verschijnt? Breakthrough – Doorbraak!

Hoe wonderlijk kan het gaan en hoe prachtig! Ik heb eerst deze kaart met de uitleg geplaatst en daarna de kaart met ochtendgroet, die mij aangegeven was door Lady Nada.

Ik wilde dit met jullie delen, om jullie te laten weten hoe alles geleid word als je alles laat stromen en zich ontvouwen. Ik ben hier zo dankbaar voor en zo blij dat ik dit doen mag.

Van morgen keek ik naar Hour of Power, Bobby Schuller begon met te zeggen: “Houd van de God, die van U houd!

En meteen dacht ik: ‘Dat is het’!
Houd van de Schepper die Onvoorwaardelijk van jou houd.
Vertrouw de Schepper die jou Onvoorwaardelijk vertrouwd.

Al het andere is illusie, als je het gaat omkeren en je gaat wachten tot jij eerst van jezelf houd, dan…….
Of je gaat wachten totdat het vertrouwen in jezelf groot genoeg is, dan…….

In mijn beleving is dat verstoppertje spelen en eigenlijk zeggen we dan, ja, gekke Henkie, ik ga niet zeggen dat ik van de Schepper of Jezus of wie dan ook in het Licht hou, want dan geef ik mezelf bloot en stel, dat het allemaal onzin is!

Bovendien vinden we dat we eerst ‘moeten’ gaan voelen dat we van ons zelf houden, voordat we ons aan de volgende stap wagen.

Maar lieve mensen, volgens de normen van WIE? Die stellen we dan toch zelf op? En als dat geen verstoppertje spelen is, dan weet ik het niet meer.

Onze Schepper woont in ons en hangt niet ergens boven in de lucht, kijkend hoe Hij ons het best beoordelen kan, met een wijzend vingertje naar diegene, die volgens ONS de Liefde van Hem niet waard is.

Hij is een deel van ons en Zijn Onvoorwaardelijke Liefde is ook onze Onvoorwaardelijke Liefde.

Hij geeft dat vrijelijk aan ons, zonder enige verwachting. Waarom hebben wij dan wel ‘hoge verwachtingen’ van onszelf?

Daarom heb ik vanaf vandaag een Mantra, waarvan ik ook een plaatje met deze Mantra zal maken:

Houd van de Schepper die Onvoorwaardelijk van jou houd.
Vertrouw de Schepper die jou Onvoorwaardelijk vertrouwd.

En in mijn beleving heeft dit, om de cirkel weer rond te maken,
Alles met integriteit te maken. Integriteit vanuit het Licht.

Ik hou van jullie, lieve medereizigers,    in Liefde    Martha