zondag 14 juli 2019

Lieve en heel Dierbare Lichtwezens


 Ik houd van jullie, van jullie Allemaal, zonder uitzondering omdat jullie Allemaal hele Dierbare Deeltjes van mij zijn.

En omdat ik Zeker Weet, dat ik Onvoorwaardelijke Liefde Ben en jullie ook, niemand uitgezonderd.

Hoe ik dat zo Zeker Weet? Omdat ik heel erg lang mij Zelf heb voorgehouden en verteld op alle mogelijke manieren, dat het kleine, heel diep verstopte gevoeltje van:  ‘Misschien is het wel waar’ heb gevolgd en daar Nu heel Dankbaar voor Ben.

En natuurlijk is dit mijn Unieke Manier van het volgen van mijn heel diep verstopte gevoeltje en mijn manier om te komen tot Hier.

Maar wat het wel laat Zien is, dat de Liefde Zegeviert en daar zou ik een heel boek over kunnen schrijven die deze Waarheid in mijn Leven steeds opnieuw manifesteerde.

Ik Weet Nu, dat ik van de Sterren kom, waar het Licht al volop aanwezig was, maar dat maakt geen verschil, want ik heb de illusie ook doorleeft, met alles erop en eraan.

En als ik iets Heel Zeker Weet is dat de Binnen Wereld de Liefde Herbergt die we Allemaal Zijn en dat de illusie, dat op geen enkele manier kan vervangen.

Alleen en Uitsluitend de Liefde van je Hart Centrum kan jou de Rust geven, waarnaar je in deze uiterst roerige tijd verlangt.

En dan het Nu, ik Weet dat ik op Moeder Aarde Ben om uitsluitend en alleen de Liefde die we Allemaal Zijn, Herkenbaar te maken en Voelbaar.

Dat Mag en Kan ik, als het Ware Promoten door het te Zijn en op die manier Lichtwezens te Inspireren, te Motiveren en er te Zijn.

Uitsluitend en Alleen Liefde Bestaat en is de Voedingsbodem en Garantie van Innerlijke Rust en Stabiliteit.

En vooral Nu, met de Stevige Energie Verhogingen is in je Hart Verblijven uiterst belangrijk.

In mijn Beleving is het zelfs belangrijker dan weten in welke Dimensie jij je bevindt of naar welke Dimensie jij hoort te gaan.

In mijn Beleving wordt er erg de nadruk gelegd en voel ik, dat er angst ontstaat bij de diverse Lichtwezens. Is waarschijnlijk niet de bedoeling maar ik Voel dat het gebeurt, vandaar mijn schrijven.

Wat er ook omhoog komt bij jouw, tijdens deze Verhoging van de Energie, ga naar Binnen, Accepteer dat het er is en laat het Stromen, geef je over, want Geloof me, de Liefde in jouw Hart is vele malen Sterker dan welke oude angsten ook.

Jij hoeft, Mag en Kunt alleen maar in je Hart Centrum te Zijn bij alle Gevoelens die je kunnen gaan overspoelen en het maakt niet uit in welke Dimensie je dan zit, want jij geeft duidelijk aan, door je in je Hart Centrum te Begeven, dat jij Mee gaat met de Stroom.

Alle Engelen en Aartsengelen en Verrezen Meesters en Hogere Lichtwezens enzovoorts staan klaar om je te Steunen en te Helpen, waar ze kunnen.

Jij hoeft het Alleen maar toe te staan, wat je doet als jij in je Hart Bent en Blijft, want Liefde Zegeviert Altijd.

Laat de illusie zich zelf uit werken, zodat Alleen en Uitsluitend de diep Verborgen Onvoorwaardelijke Liefde over blijft en kan worden samen gevoegd met ons Zijn in Eenheid.

In Licht en Liefde en Eenheid,   Martha