woensdag 16 september 2020

Het Licht en de Liefde die ik Ben,

Vanuit de Sterren ben ik naar hier gekomen.

Antwoordend op de Roep van het Universum, op vrijwillige basis, me te melden, samen met vele Deel- Zielen, de Onvoorwaardelijke Liefde te brengen en Verspreiden op Moeder Aarde.

Helemaal ondergedompeld in de vergetelheid. Niet begrepen, niet gehoord, niet herkend, niet gezien.

Alles vergetend waarvoor we in Eenheid gekomen waren, diep weggestopt in de vergetelheid.

Aangepast aan de verschillende incarnaties, om toch maar Geliefd, Gezien, Her- en Erkend, Gehoord te worden.

Ervaring op ervaring gecreĆ«erd om betere Keuzes te maken, die uiteindelijk na eonen  ertoe geleid heeft dat de Opening van het Hart zich aandiende en het Licht en de Liefde binnenin belangrijker werd, dan erkenning buiten het Hart.

Een bijna onmogelijke vermoeiende Reis die qua samenhang na her- en erkenning leidde tot Wijsheid en Inzicht van het Totale Plaatje van Eenheid.

Een Thuiskomen op een plek, waar je nooit bent weggeweest, in geen enkel Nu Moment.

Een Besef dat Alles Energie is en Alles met elkaar Verbonden is en er geen Afscheiding Bestaat.

Het geloof in het bestaan van de afscheiding heeft ons gedwongen Keuzes te maken die ons Thuis hebben gebracht.

Als ik naar jou kijk, zie ik me Zelf. Ik zie me Zelf in Alles, in elke zandkorrel, elke bloem, elk vogeltje, elke druppel water enzovoorts.

Als ik jou zie, dan vertelt het mij waar ik nog aan mag werken, naar mag kijken, als jij mij irriteert.

Want ik weet, als ik dat niet doe, dat ik een stukje van mij Zelf verloochen en niet accepteer, hoe erg het ook is wat mijn deeltje mij laat horen en zien. Het gaat om mij en om het Helen naar Eenheid.

Ik Ben Onvoorwaardelijke Liefde in mijn Uniekheid maar zeker ook in Eenheid en zeker in Alle Facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde.

Ik Ben mijn Bestaan, ik Ben mijn Leven, ik Ben Alles wat er is en wat er Bestaat. En daar horen Al mijn Deeltjes bij, zij maken mij Heel, Compleet en Volmaakt.

Maar pas nadat ik de Keus heb gemaakt Alles te Accepteren wat mij aangereikt wordt om te leren en te bestuderen als een leergierige student.

Vol Licht en Liefde Ben ik Ambassadeur, Afgezant van de Onvoorwaardelijke Liefde en dat betekent Verspreiding en Verbinding op de best aangereikte manieren.

Alle ondersteuning in deze, vanuit het Licht, is aanwezig.

Ik word Geleid en Geholpen om mijn Allerbeste en Allerhoogste Zelf te Zijn in elk Nu Moment.

Vol Dankbaarheid voor deze Taak, mij Gegeven, laat ik Alles Zijn wat er Is in elk Nu Moment in het Volste Vertrouwen en het Zekere Weten dat er voor Alles gezorgd wordt.

In Licht en Liefde en Volledige Overgave,    Martha