maandag 21 november 2016

Boodschap van Jezus - Er is geen afscheiding





Bron: RonHead      Vertaling: Martha Schonewille

Er is en bestaat geen afscheiding!
Alle Bewustzijn, alle leven is EEN!

Zoals vanuit de Spirituele Rijken al door zovelen aan jullie is verteld. Er is slechts EEN God, Schepper van Al Wat Is, Bron, het gebied van de Goddelijke Liefde. Waarin de Schepping zich Eeuwig en Eindeloos vermeerdert.

Er is geen begin en geen einde, alleen NU!

Een goed voorbeeld is muziek, symfonieën, concerten, sonates, harmonieuze en extatische muziek, koorwerken, musicals, popsongs, romantische liedjes….iedere vorm van muziek, die inzijn aard, een vorm van Liefde in actie is.

Vergeet niet dat ik muziek alleen als een voorbeeld gebruik, omdat iedereen, op de een of andere manier, wel resoneert met een bepaalde vorm van muziek, omdat het Hart dan geraakt word. Het brengt een gevoel van Eenheid.

Het vraagt een perfecte samenwerking tussen de uitvoerende en een intuïtief weten en begrijpen, zodat de muziek uit het Hart stroomt, zonder na te denken, direct.

En nogmaals……. Er is en bestaat geen afscheiding!
Alle Bewustzijn, alle leven is EEN!

Binnen de illusie is dit vergeten!

Alhoewel in de loop van de decennia wel ‘wijzen’ zijn geweest die hiervan op de hoogte waren. Zij hebben geprobeerd om hun kennis op grote schaal te delen.

Maar al snel werd het de kop ingedrukt en helemaal verkeerd geïnterpreteerd.

Kerken, religies, overtuigingen, politieke systemen en harde regulerende systemen hebben ervoor gezorgd dat de controle die ze hadden over jullie snel weer was hersteld.

Nu, in dit moment, zijn die volkomen onrechtvaardige en volkomen corrupte systemen bezig aan het licht te komen en in te storten en komen de diep begraven funderingen van deze systemen ook langzamerhand aan de oppervlakte.

Er zijn enorme veranderingen aan de gang, die alle pilaren, waarop deze systemen rusten, aan het licht laten komen.

En dat is zeker nodig voor jullie collectieve ontwaking, die zeker plaats zal vinden, omdat deze ontwaking onontkoombaar is.

De gehele mensheid is eeuwenlang, schijnbaar begraven in een onwerkelijke wereld van wantrouwen, verraad, conflict, terwijl er wanhopig gezocht werd naar een uitweg.

Iedereen leed mee, arm of rijk, gezond of ziek, of welke toestand ze zich ook in bevonden en sterven was een onvermijdelijk iets. En dus  het verlaten van het fysieke lichaam.

Er was geen ontkomen aan. En omdat de gehele mensheid is gaan geloven dat sterven het einde betekende, waar niemand aan kon ontkomen, was dit een heel angstaanjagende gedachte.

Echter, er is geen enkele reden om te vrezen! Angst is van de illusie, het is onwerkelijk! Door jullie geconstrueerd om de afscheiding van de Schepper, de Bron te ervaren.

Bij voortduring te verblijven in een illusie heeft jullie overtuigd van de ‘echtheid’ en jullie zijn onder anderen gaan geloven dat jullie je lichaam waren met alle beperkingen van dien.

Een uitweg bedenken uit de illusie is voor jullie beperkte kleine hersenen een onmogelijkheid.

Het enige antwoord op dit dilemma is natuurlijk, ONTWAKEN

En dat is wat er Nu gebeurt in de wereld. Een massaal ontwaken.

Jullie taak, als gedeeltelijk ontwaakte Zielen, is Jullie Licht en Liefde vanuit jullie Hart continu te laten schijnen.

Jullie interactie met jullie medereizigers vanuit het Hart te leggen, zonder enige uitzondering. Direct vanuit  jullie Onvoorwaardelijke Liefde die jullie zijn.

Er is niets anders, alleen Onvoorwaardelijke Liefde.

Maar in de illusie hebben jullie er collectief voor gekozen om dit diep weg te stoppen om het spel van afgescheidenheid te kunnen spelen.

Hadden jullie het niet zo diep weggestopt, deze wetenschap, dan hadden jullie dit spel van afgescheidenheid nooit kunnen spelen.

Want jullie zijn Onvoorwaardelijke Liefde en al het andere is illusie en dus niet waar!

Liefde is nu bezig de Harten te openen van jullie medereizigers. En terwijl dit bezig is, komt alle verstopte en ontkende emotionele bagage, die je al zo lang met je hebt meegedragen, aan de oppervlakte om los gelaten te worden.

En dit kan, en is meestal, schokkend voor jou.

Probeer het niet te blokken, dat laat de pijn en het lijden alleen maar voortduren. Sta het toe, kijk op een afstand ernaar, geef het je Liefde en Compassie en laat het gaan!

Dat is alles dat je nodig hebt om te doen! Als je het toelaat kan het zijn dat je vreselijke huilbuien krijgt, maar huil maar! Laat het maar gaan en voel dat het verdwijnt en het zal je een enorme bevrijd gevoel geven.

Het verborgen houden kostte enorm veel energie, fysiek en emotioneel.

Wanneer je het laat gaan zul jij jezelf veel levendiger voelen, gevuld met enthousiasme voor het feit dat je LEEFT!

Het enthousiasme schijnt geen reden te hebben, geen grond, geen oorzaak. Wel, dat is NU je Natuurlijke Staat van Onvoorwaardelijke Liefde.

Als je de Liefde vanuit je Hart toelaat in je bewustzijn en daar laat zijn, zal jouw hele leven veranderen.

Zorgen en angsten vallen weg, want er is niets waarmee jij ze voedt. En je gaat beseffen dat je niets nodig hebt in het NU moment, voor alles word gezorgd. Er is alleen het NU, en dat word oogverblindend duidelijk!

Je zult versteld staan van de enorme toename van energie die je tot je beschikking hebt.

Niets dat je hoeft te doen om te voldoen aan de eisen van je medereizigers. Je leven is Krachtig en het plezier stroomt overweldigend.

De eventuele problemen die zich voordoen worden bezien met Liefde, vakkundig en verstandig, zonder conflicten of angsten omdat je weet, dat je Goddelijk word verzorgd in elk moment.

Zelfs diegene onder jullie die ziek zijn, ongeacht in welke vorm, zal vrede en acceptatie vinden. Wanneer jouw bewustzijn groeit en intensiveert, zal het zekere weten dat je precies op de plek bent, waar je hoort te zijn, maken, dat jij je veel Krachtiger en meer ondersteund zult weten in het hele proces van ontwaken.

Het ontwaken in de Onvoorwaardelijke Liefde en de Eenheid met de Schepper en jouw Eeuwige aanwezigheid in God, zal je een onuitsprekelijke Vreugde brengen, waar je lang op gewacht hebt.

Je Liefhebbende broer Jezus