donderdag 11 augustus 2016

Aartsengel Gabriël - Liefde en Vertrouwen



Geliefde Dierbaren

Geloof en vertrouwen zijn essentiële elementen. Zij zijn de Goddelijke combinatie doe zorgt dat dit verankerd word in jouw besturingssysteem, dat bestaat uit overgave en geloof en vertrouwen in de stroom van het leven.

Als de energieën van geloof en vertrouwen samen werken word de ervaring van acceptatie gecreëerd.

Acceptatie is het fundament van Vrede, Rust en Geduld.

Geloof is het geloof in het bestaan van een Goddelijke Energie.

Vertrouwen is het zekere weten dat de Goddelijkheid in je gelooft, je ondersteunt op alle mogelijke manieren.

We begrijpen dat deze beide energieën niet gemakkelijk zijn om te omarmen en aanvaarden, vanwege hun immateriële karakter.

Dit is waarom wij je aanraden ons te vragen om hulp en leiding, zodat jij je gelieft voelt in elk moment.

Het is door geloof en vertrouwen dat jouw bereidheid ontstaat om actief een partnerschap met ons aan te gaan, zodat je in staat zult zijn constant te verblijven in de overgave aan de stroom van het leven.

Je zult hierdoor steeds meer de magie van wonderen in je leven merken en eindelijk beginnen met het geloven in ons bestaan en om de concrete bewijzen te zien van onze Liefde voor jou.

Als je begint te experimenteren met de energieën van geloof en vertrouwen en overgave aan de stroom van het leven, zul je merken aan de stroom van Onvoorwaardelijke Liefde van de Bron, dat deze echt is.

En je zult duidelijker dan ooit voelen dat je een aspect bent, een geliefd aspect van het Goddelijke, de Bron. Je zult de ervaring blijven houden dat je gevoed word op alle mogelijke manieren.

Aartsengel Gabriël

Sorry zeggen - Vergeven



Lieve Hart en Lichtfamilie,

Wat mij na aan het Hart ligt is sorry zeggen, wat in mijn gevoel een tikkeltje anders is als vergeven.

Sorry zeggen is respect hebben voor de ander en voor jezelf herkennen dat je de ander (vaak ongewild) hebt gekwetst met woorden en/of daden, dit is mijn gevoel voor sorry zeggen.

Vergeven doe je voor jezelf, want als jij jezelf niet eerst vergeeft, blijf je met rancune zitten naar de ander. Ook dit is mijn visie en geen oordeel.

Ik vergeef mezelf vaak, eigenlijk dagelijks voor de dingen die ik, zonder erbij na te denken, heb gedeponeerd bij mijn medereiziger(s).

Dit is heel menselijk en in mijn gevoel is het niet verkeerd om herhaaldelijk de affirmatie te doen: ‘Ik vergeef mezelf, ik hou van mezelf en ik keur mezelf helemaal goed’! Dit voelt goed voor mij en doe ik om de volgende momenten opnieuw te beleven, zonder een gevulde rugzak.

In mijn gevoel betekent vergeven niet, dat je alles goed denkt of praat, wat de medereiziger betreft, maar dat jij verder kunt met een opgeruimde rugzak. Het is niet gemakkelijk, maar het is een optionele keus. Vergeven doe je voor jezelf en niet voor je medereiziger(s).

Sorry zeggen is in mijn beleving de eerste stap naar vergeving van jezelf. Het voelt goed voor mij, omdat ik mijn medereiziger(s) niet opnieuw in mijn leven hoef toe te laten. Maar mijn gevoel voor mezelf is wel helemaal op orde in de wetenschap dat er voor mijn medereiziger(s) gezorgd word zoals voor mij. En dan mag ik het laten gaan.

En dan voel ik me heel blij en dicht bij mezelf en mijn rugzak is niet zwaarder geworden, eerder lichter, want ik heb er last van als ik mezelf niet vergeef, niet mijn medereiziger(s).

Ik wens jullie allemaal een opgeruimde rugzak toe, waar niets meer bij komt, maar waar steeds meer uit verdwijnt,

Liefs,    Martha