maandag 2 september 2019

De Cirkel van Licht en Liefde in Eenheid


Bijzonder Lief en Wijs Lichtwezen,

Er komt Momenteel veel aan het Licht, dat je haren te berge laat rijzen en je kippenvel bezorgt en dat zal steeds vaker en meer gaan gebeuren.

Je bent in Eenheid decennialang onder stevige controle gehouden en hebt het toegelaten, omdat het in een, voor jou goed lijkend jasje gestoken was.

Doorlopend werden er al decennialang praktijken ten uitvoer gebracht die het daglicht niet konden verdragen en dus ook niet Aan het Licht mochten komen.

Oorlogen en hongersnoden. Landen en naties die tegen elkaar uitgespeeld werden, door leugens en bedrog. Een klein aantal families, een stuk of tien hadden de Macht in handen, puur voor de Macht en het heerlijke gevoel dat je de baas bent over een hele wereldbevolking.

Oorlogen uitlokkend en vervolgens de goede fee spelen, die redding komt bieden. Al die zaken zullen vanaf Nu steeds meer en vaker Aan het Licht komen. Ze zullen je versteld doen staan, want het zal je laten zien hoe jij, in Eenheid bent behandeld en onder de duim gehouden.

Elke keer, dat jou iets dergelijks onder ogen komt, heb je de Keus. Om heel kwaad te worden en dit goed te uiten in woorden. Of het te Aanvaarden als zijnde een Manier om je Kracht vanuit het Licht en de Liefde Vastberadener dan ooit te Laten Zijn.

Een Vastberadenheid om de Kring van Licht en Liefde in Eenheid als een Netwerk om Moeder Aarde en Al haar Leven Vast te Houden in een grote Bol van Onnoemelijk Sterk en Krachtig Licht, niet ontstaan uit boosheid maar uit Pure Standvastige Licht en Liefde in Eenheid.

Want jij weet dat deze elite terrein aan het verliezen is, want jij haalt in Eenheid de minieme kracht eruit, die zij ‘denken’ te bezitten!

En dat is Allang niet meer het geval, want het Licht en de Liefde in Eenheid, die Jij Bent geeft ‘ze’ geen kracht meer, maar laat de kracht Overvloeien met Liefde en Licht in Eenheid vanuit het Hart. Dat, Wat Jij Bent In Eenheid.

Je kunt je ogen ervoor sluiten, door het niet te lezen, dat is ook een Keus. Maar als je Hart Geopend is en je Woont er, heb jij de Verantwoordelijkheid Deel Te Nemen aan het Vredesleger die alles Overspoeld met Licht en Liefde vanuit het Hart in Eenheid.

Dus, Luister naar je Hart en Doe, waarvoor je Gekomen Bent. Het Verspreiden van Licht en Liefde in Eenheid. En geef niet je boosheid de kans deze elite te voeden met Energie, waarop ze Leven, namelijk de ‘negatieve’!!

Ik roep jullie op, om elke Dag de Intentie te Geven, Liefde te Zijn in Alle Omstandigheden. De Handen in elkaar te slaan en in de Lichtkring Plaats te nemen in elk Moment.

Want Dat Brengt Overwinning < Want Liefde Is Het Enige Dat Bestaat!!!

Al het andere is er een flauw aftreksel van, gebouwd op los zand.


In Onoverwinnelijke Kracht en Licht en Liefde en in Eenheid,     Martha