vrijdag 13 januari 2017

Boodschap van Saul - Wie jij bent is een Constante ern Onveranderlijk



Bron: John Smallman  -  Vertaling:  Martha Schonewille


Hier, in de Spirituele Rijken, beleven we grote vreugde, als we zien hoe het Proces van Ontwaken zich versneld.

Steeds meer en meer mensen worden zich gewaar dat er iets heel belangrijks aan het gebeuren is in hun eigen levens en op de Aarde.

De Energieën die de Aarde versterken en intensiveren verhogen zich in elk moment.

En jullie hebben werkelijk geen idee van het effect dat het heeft op het grote geheel.

Op Naties – Overheden – Religieuze Organisaties – Multi-Nationale Organisaties – Politieke Organisaties – Liefdadigheidsorganisaties – Inheemse mensen – Militaire- Politie en Geheime Diensten – en natuurlijk werkplekken, families, persoonlijke relaties – ENORME veranderingen zijn bezig zich te ontvouwen in elk moment!

En bijna iedereen VOELT deze verbazingwekkende Energieën van verandering!

Heel veel mensen zijn in de war, zij denken dat er iets mis is met ze en zijn bang erover te praten met iemand.

Daarom zijn er miljoenen mensen die deze Energieën heel goed voelen, maar bang blijven om erover te praten, bang om voor gek versleten te worden!

Daarom is het zo belangrijk dat jullie, Lichtwerkers, Lichtdragers, Wegwijzers en iedereen die zich bewust is, bezig te zijn om te Ontwaken, dagelijks jullie intentie, Liefde te Zijn, te versterken!
En Liefdevol te reageren in elke gegeven situatie.

De mensen en de Aarde hebben deze Liefdesenergie nodig die door jullie heen stroomt en alles omringd als het zijn weg vervolgt in de wijde wereld en op die wijze iedereen omarmt en koestert op Aarde.
Dit is de tijd waarvoor jullie op Aarde zijn geïncarneerd, dit is de tijd van het algehele Ontwaken, dit is de tijd waarin het zal gebeuren.
VERHEUG JE!!!

‘God had de wereld zo Lief, dat Hij zijn enige Zoon gaf’. (Johannes 3.16).

Wel, hij/zij, DAT BEN JIJ!! Dit is jouw tijd van Verrijzenis!
                               
Dit is jowl tijd van Ontwaken en Herinnering, van Ascentie!

Het werd in de Bijbel al verteld – in het Nieuwe en het Oude Testament – dus stop niet je kop in het zand en zeg: ‘Dit bestaat niet, dit kan niet waar zijn’, of ‘Dit verbeeld ik me’!

 Wat jij je VERBEELD is de illusie, die gaat verdwijnen en wanneer jij volledig Ontwaakt in de Herinnering van wie je bent en wat je bent voor Eeuwig, zal de illusie gauw vergeten zijn.

Je zul je Herinneren dat je voor Eeuwig in Gods nabijheid bent geweest, voor Eeuwig verbonden met God en alles.
VERHEUG JE!!!

Gods Liefde voor al zijn Nakomelingen is Oneindig. En de mensheid heeft eindelijk collectief besloten het Hart te openen, om de Liefde vanuit het Hart overvloedig te laten stromen en dat is wat het doet!

Jullie voelen dat! Het is onmogelijk het NIET te voelen, maar, je kunt ervoor kiezen het niet te herkennen voor wat het is en besluiten dat je ‘medicatie’ of een ‘psycholoog’ nodig hebt om jou te ‘genezen’ van deze enge en ‘vreemde’ sensaties!

Het zijn ook vreemde sensaties waar jullie je voor zo lang voor hebben afgesloten. Jullie hebben gekozen om je te verbinden met de wereld buiten jezelf, de onwerkelijke wereld van de illusie die jullie gebouwd hebben in elk moment.

Maar de illusie is bezig te verdwijnen!!

Als jullie je individuele Harten openen en deze verbinden met het Collectieve Hart en dan toestaan de Liefde vrijelijk en overvloedig te laten stromen, en daar steeds jullie Intentie bij geven, zullen jullie ervaren dat alle twijfels zullen verdwijnen.

Liefde is wat jullie zijn in elk moment. En zodra jullie deze Waarheid accepteren en Eren, zal jullie leven veranderen.

De sensatie die vreemd voor jullie aanvoelden zal veranderen in Pure Liefde die jullie Harten zal vullen. En jullie zullen jezelf nooit meer wantrouwen.

Twijfel en angst zullen wegvallen omdat ze niet passen bij de nieuwe JIJ, die de eigen Waarheid kent.

Wie jij bent is een Constante en Onveranderlijk, dit was in de illusie onmogelijk door alle maskers en overlevingsmechanismen die je ‘hielpen’ overleven in een schijnbare wereld van afgescheidenheid.

En om je volledig bewust te zijn van wie en wat je bent in elk moment, mogen jullie je realiseren dat het een Goddelijke gift is die jou gegeven is op het moment dat Hij jou heeft geschapen.

Alle verandering is van de illusie en het blijft veranderen omdat het illusie is! In elk moment verandert en opnieuw gecreëerd, zolang het collectief hiermee doorgaat, door er steun aan te verlenen.

Als het collectief besluit de illusie niet langer te ondersteunen, zal het verdwijnen!!

Diegene onder jullie die de keus maken, zich niet bij het collectieve besluit om te Ontwaken, aansluiten zullen zich verplaatsen naar een nieuwe illusoire wereld waar ze hun spel kunnen voortzetten voor zolang zij ervoor kiezen.

Alleen maar zichzelf in de steek latend op een pijnlijke en afgescheiden manier, samen met een veel kleiner collectief.


Diegene die deze keus maken om in slaap te blijven, zullen zich niet bewust zijn van de enorme veranderingen die plaats vinden, en zij zullen doorgaan met het ervaren van conflicten, pijn, lijden en angst totdat zij uiteindelijk de keus voor Ontwaken zullen maken.
Iedereen zal uiteindelijk de keus, helemaal vrijwillig, maken als zij er klaar voor zijn. Zij hebben, net als jullie, keuzevrijheid en het recht om door te slapen of te kiezen voor het Ontwaken.

Alhoewel, voor onbepaalde tijd is niet ‘voor altijd’!

De illusie is geheel afhankelijk van jullie aandacht, om te kunnen voort bestaan. En als het aantal mensen drastisch vermindert, die de illusie aandacht geeft, zal deze uiteindelijk verdwijnen.

De paar laatste onder jullie zullen rustig verder slapen totdat ze de zachte hand voelen die hen aanzet tot Ontwaken en naar Huis terug te keren.

Niemand word ooit in de steek gelaten, of raakt verloren, of word afgedankt. Iedereen, door God geschapen, is Eeuwig en zal terugkeren in de vreugde van Gods warme Omhelzing.

Als jullie geliefden lijken totaal onbewust te zijn van wat er allemaal gebeurt, hoeven jullie je daarover geen zorgen te maken. Er zal hen niets gebeuren, want zij, zowel als jullie, worden helemaal omgeven door de Liefde van God. En DAT zal ze veilig THUIS brengen.

Je mag bedenken dat er geen ‘ergens anders’bestaat!

Met Oneindige Liefde voor jullie,   Saul