maandag 3 juni 2019

Besloten Groepen


Lieve Lichtwerker,

Of hoe het ook prettig voor jou voelt om het te benoemen. In mijn Visie zijn we allemaal in Eenheid op weg om Terug te Keren naar de Onvoorwaardelijke Liefde die wij Zijn in Eenheid.

En eenieder staat daarin op eigen plek, en maakt Zelf de Keuzes vanuit de Uniekheid die bij ze past. Dit groeien doet eenieder in eigen tempo en met eigen Verantwoordelijkheid voor de Keuzes die gemaakt worden.

Daarin is geen meer of minder, hoger of lager, alleen maar Respect en Compassie voor ieders Pad in Eenheid.

We zijn Allen bezig de 3e Dimensie van dualiteit en afscheiding achter ons te laten.

Lichtwerker betekent in mijn Visie dat jij in je Hart woont en Weet dat je Liefde Bent en dat er niets anders Bestaat.

Dat jij op jouw eigen Unieke Wijze in Eenheid, vooraan loopt en de weg Baant die eenieder op eigen Unieke Wijze mag, maar zeker niet ‘moet’ volgen.

Maar jij in Eenheid als Lichtwerker bent ook een mens en bent zeker niet Perfect, maar dat vraagt ook niemand.

De Imperfectie Omarmen is de grootste gift die jij je Zelf kunt schenken, plus het duidelijke Besef dat ook jij jouw Ziele pad aan het Volgen Bent op jouw Unieke Wijze.

Hoe kan het dus zijn, dat jij als Lichtwerker een groep maakt, vanuit de beste Intentie, een prachtige naam eraan geeft en vervolgens deze groep besloten houdt?

Dat is in mijn Visie niet het achterlaten van de derde dimensie maar er toch nog steeds nog een stukje aan vast houden.

Wat ik opvang aan geuite redenen om een besloten groep te hebben, is:

Ja maar, het is mijn groep, die ik heb opgezet, dus ik bepaal wie erin komt en wat er gedeeld wordt en hoeveel. Of:

De mensen die lid zijn van mijn groep zetten er vaak persoonlijke dingen op, waarvan ik denk te weten, dat het niet in de openbaarheid kan. Bescherming dus. Maar je zou de mensen naar Messenger kunnen verwijzen bij iets wat ze te persoonlijk vinden om in de groep te zetten. Of jouw Email-adres geven.

Het gaat erom dat jij weet, waarom jouw groep besloten dient te zijn.

En dat jij je mag Realiseren dat de Eenheid in en door Alles vraagt om Liefde uitbundig te delen, zodat al jouw medereizigers zoveel mogelijk aangereikt krijgen voor hun groei. En zelf kunnen beslissen wat met hun Resoneert en waar ze Blij van worden.

Liefde Verspreiden is, waarvoor we op Aarde Zijn, allemaal op eigen Unieke Wijze. De 3e Dimensie achter ons laten, dus vooruit en niet achteruit.

Een Besloten groep MOET je eerst lid worden om iets aangereikt te krijgen via Boodschappen. Is dat Verspreiding van Liefde? In mijn Beleving niet, welke goedbedoelde reden er ook achter zit.

Bovendien kun je vanuit besloten groepen niets delen, alleen via een onbekende, voor velen, weg. Dat is jammer, want ik heb zoveel mooie Boodschappen gelezen die ik niet kon delen, heel erg jammer.

Ik doe hierbij een Liefdevolle oproep om alle besloten groepen openbaar te maken, het Beheer blijft altijd in de hand van je Zelf en eventuele medebeheerders.

Ik word vanaf heden, geen lid meer van een besloten groep. Als we dat in Eenheid als Lichtwerkers doen dan geven we het goede voorbeeld.

En we delen Liefde zoveel we kunnen.

In Licht en Liefde en Eenheid,    Martha