dinsdag 2 juni 2020

Rode Draad


Wat Nu is, is Altijd Geweest

Lieve Liefdevolle Lichtjes,

Als ik iets schrijf over Voelen of Ervaren, dan praat ik over mij Zelf.

Hoe zou het ook anders kunnen, want ik heb Alleen me Zelf en mijn Gevoelens en Ervaringen, die ik Mag en Kan Delen.

Ik kom van het Sterrenstelsel Sirius waar Onvoorwaardelijke Liefde Alles Is wat Is.

Ik heb me geheel Vrijwillig gemeld om de Mensheid op de Planeet Aarde te gaan Helpen met hun Ascentie/Evolutie.

Ik Ben er vol Vertrouwen en Liefde aan Begonnen, met de Hoogste Bedoelingen en Hoogste Intenties vanuit een Liefdevol Hart.

En de vergetelheid van de illusie, de tweeledigheid hebben ook mij vergezeld en doen overleven, door allerlei rollen te spelen en me aan te passen en wat dies meer zij.

En langzamerhand begon alles te vervagen van de Onvoorwaardelijke Liefde enzovoorts en waarom ik gekomen was, in eerste instantie.

Maar tussen de Incarnaties door, terug in het Licht was er altijd weer het Zekere Weten van de Waarheid die Eeuwig Is. Liefde!

En dan werd ik Geholpen de volgende Incarnatie Samen te Stellen als: ‘’Welke Ervaringen – Waar Zijn en met Wie’ en ga zo maar door.

En dit Alles werd in duidelijkheid en goed overleg gedaan. Vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde die ik Was en Ben voor Eeuwig.

Weer opnieuw Incarneren betekende, alles vergeten wat er afgesproken was en mijn Weg via Scheppingskracht Terug Herinneren, met de Keuze Vrijheid die mij gegeven is.

En zo is mij duidelijk geworden dat werkelijk elke Incarnatie voortgekomen is uit de Onvoorwaardelijke Liefde die ik Was en Ben.

Elke Rol die ik gespeeld heb had als Kern de Onvoorwaardelijke Liefde in zich. Al mijn Ervaringen hebben als Kern de Liefde in zich die ik Ben en mijn Uniekheid die mij vanuit mijn Ziel Geleid werd, bracht mij steeds Terug op de Hoofdweg van elk Geïncarneerd Leven.

Dit Zekere Weten Nu, laat mij Zien dat ik mijn Zelf nooit ben kwijtgeraakt, nooit Alleen ben geweest zonder Liefde, maar Altijd Geleidt Ben, op welke Manier dan ook.

Alleen mijn ego heeft mij deze Gevoelens vertaald in een tekort schieten, niet goed genoeg zijn en nog veel meer, maar mijn ego heb ik Zelf die Macht Gegeven en Nu ook weer Ontnomen.

Mijn ‘denken’ van het ego, is Nu het Denken, vertaald door het ego, die mijn Gevoelens heel goed Helpt om ze onder ‘woorden’’ te brengen.

Ik weet Nu dat ik Vrij Ben en nooit geregeerd kan worden door iets ‘buiten’ mij. Maar mijn eigen Verantwoording Kan en mag Nemen, omdat ik Zelf Kies voor Alles in mijn Leven dat mij Blij maakt en wat goed Voelt voor mij.

En altijd vanuit het Hart, waar de Onvoorwaardelijke Liefde die ik Ben mij Altijd Vergezelt.

In Licht, Liefde en Volledige Vrijheid,     Martha