donderdag 21 juli 2016

In den beginne 10



Lieve ogen die dit lezen,

“De illusie heeft geen bestaansrecht”  en de Liefde overwint altijd.

Weet je nog, lief kind? En opnieuw ben je het vergeten, omdat je al zolang in de illusie hebt geleefd, dat het een gewoonte is geworden om deze uitspraak gewoon te vergeten. Omdat jouw geloof en vertrouwen enzovoort nog maar een mosterdzaadje is.

Maar, mijn lieve kind, je mag stoppen met het verzet tegen de waarheid. Jij bent MIJN kind in Eenheid en dat ben jij bezig in herinnering te krijgen. Stukje bij beetje.

De energie gaat steeds verder omhoog, omdat jij, door jouw Licht te laten schijnen in elk moment, deze energie toestaat zich te verhogen. Maar door het gebrek aan vertrouwen en het vasthouden aan oude patronen en oude gewoonten, maak jij je het extra moeilijk. Want je laat toe, dat aan de ene kant de energie stijgt en aan de andere kant hou je het weer tegen. En geloof me, lief kind, door daar mee door te gaan word het alleen maar pijnlijker, zowel geestelijk als lichamelijk om gewoon verder te gaan.

Je word als het ware gedwongen door je eigen aanvraag om de verhoogde energiefrequentie, om je te settelen in waar je bent, bij Mij en daar hoor je ook en ben je in elk moment.

Je mag beseffen dat jij de Schepper bent van jouw wereld. En als dat moeilijk word, dan mag je weten, dat het aan jouw vastgeroeste en oude gewoontes ligt en daar kies jij dan voor.

Ik besef ten volle mijn lieve, lieve kind, dat jij je angstig en nerveus voelt met het besef dat jij de Schepper bent van jouw eigen wereld. En dat geld voor alles in jouw zelfgeschapen wereld.

Het projecteren op anderen heb je achter je gelaten en een schuldige aanwijzen heb je ook achter je gelaten. Verval je hierin wel eens, dan ga je ogenblikkelijk voelen dat het niet goed voelt.

Dus ontkom je er niet aan het besef te accepteren, dat jij de Schepper bent van jouw eigen wereld. En daar gaat het allemaal om, lief kind. Wat schep jij in jouw eigen wereld? Waar kies jij voor? En kies jij vanuit je Hart of vanuit je verstand? Ook erg belangrijk om de redenen die je kent.

Het is een kwestie van totale overgave aan het Licht en jezelf, desnoods honderden keren op een dag, voor te houden:

“De illusie heeft geen bestaansrecht”  en de Liefde overwint altijd.

En lief kind, Liefde ben jij en Liefde komt voort uit het Licht waar jij al bent, maar je bent het vergeten. Je herinnering neemt steeds duidelijker vormen aan, de sluier wordt steeds dunner, verheug je, maak een rondedans.

Pak pen en papier en schrijf voor jezelf op wat jij aan overtuigingen binnen in je hebt, die jou vasthouden in de illusie. En graaf diep, denk goed na, want hier heb jij je denkwerk wel voor nodig. Wat is je altijd verteld door de mensen om je heen. Een gezegde van jullie is: “Als je als een dubbeltje geboren word, word je nooit een kwartje”! of “Ach, hou toch op, dat kun jij helemaal niet”!  of  “Pas op, dat mag niet, want dan kom je in de hel, dan komt de duivel je halen en ga je voor eeuwig branden”! En zo kan Ik nog wel even doorgaan. Allemaal leugens van de illusie, denk na, schrijf ze op, neem ze onder de loep, zoals jullie dat zeggen en ga ze herkennen als wat ze zijn:  “Klinkklare Leugens”! Jij bent Liefde, net als Ik en al je deeltjes met jou. En daar kan nooit iets aan verandert worden en zeker je eigen gebouwde illusie niet. Ik hou van je, Lief kind, want jij bent in Mij en ik ben in jou. En alles is goed in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is