maandag 15 juli 2019

Mijn Unieke Reis


Mijn Lieve Dierbare Lichtwezens,

Talent(en)! Ik heb er heel lang over gedaan om te begrijpen en te mogen Herkennen waar mijn Talenten lagen en waar ze verstopt lagen.

Sterker nog, ik heb lang geloofd in de vaste overtuiging, dat ik totaal geen Talenten bezat.

Mijn moeder, die mij heeft laten kennis maken (maar dat wist ik toen niet) met wat NIET paste bij mij als ik mijn Hart zou volgen. 

Ze zei vaak tegen mij: 'Ach meid, jij bent gewoon nergens goed in, kijk maar, twaalf ambachten en dertien ongelukken'.

En inderdaad, daar ben ik in gaan geloven en heb het lang geloofd en me Zelf dat ook steeds opnieuw bewezen.

Je gaat je Zelf dan volledig tegen werken in alles wat je onderneemt.

Totdat ik dit mocht gaan Herkennen en toen kon ik het, stukje bij beetje laten Gaan, een heel Proces dat velen van jullie zullen Herkennen op jullie Unieke Pad.

Zo hebben zich veel vaste overtuigingen bij mij aangediend die ik stuk voor stuk mocht gaan Herkennen en laten Gaan.

En elke keer werd ik een beetje Sterker. Maar Houden van me Zelf en dus ook van 'anderen', dat was voor mij verbonden met Vertrouwen en dat was nog ver te zoeken, bij mij.

Mijn vader, die mij gespiegeld heeft wat ware Liefde is, heb ik volkomen Vertrouwd en Zielsveel van Gehouden.

En zo ben ik met vallen en opstaan groter gegroeid en steeds dichter bij me Zelf gekomen.

En het begon mij te dagen in welke dingen ik Goed was en dat waren zeer vele, maar ja, daar durfde ik mij niet in te laten Zien want Zelfvertrouwen was nog niet echt Aanwezig.

Dus dan maar mijn best doen, me aan te passen op velerlei manieren.

Totdat ik ook dat terug kreeg als een Herkenning en het mocht laten Gaan, met vallen en opstaan.

Uiteindelijk heeft alles in mijn Leven mij gemaakt tot de vrouw die ik nu Ben en kan Zijn en ik denk dat ik behoorlijk wat Zijpaden van de Hoofdweg van de Ziel ben gegaan.

NU weet ik dat mijn grootste Gave is mensen op weg te Helpen en te Motiveren en Inspireren, zonder angst of zelfverwijt te kijken naar wie en wat ze zijn. Prachtige, Krachtige Wezens van Licht en Liefde!

En ik heb volledig in mij Geïntegreerd dat iedereen een eigen Uniek Pad heeft en in alle Uniekheid het volste Recht heeft om te Groeien in eigen Tempo en met gebruikmaking van eigen Keuzes.

Oordelen past niet (meer) bij mij, omdat ik heb mogen stoppen me Zelf te beoordelen en veroordelen en daardoor ben ik gaan Zien dat elk oordeel of veroordeling een vingerwijzing naar mijn Zelf is.

Mijn grootste Vreugde bestaat eruit, dat mijn Ziel de weg terug naar mij heeft gevonden en wij ons Verenigd hebben. 

Ik Besef dat het mijn Keuze was de weg, die mijn Ziel mij Wees, te verlaten en zelf op onderzoekingstocht te gaan.

Welkom thuis, mijn lieve Ziel! Ik hou Zielsveel van je. Jij bent mijn Lichtbaken op mijn Reis op Moeder Aarde.

Jij, mijn lieve Ziel, hebt me laten Weten, dat ik een kind van het Sterrenstelsel Sirius Ben, waar Licht en Liefde al Aanwezig Zijn, Altijd. 

Dat mijn Sternaam Zirkan is en dat ik vrijwillig Gekozen heb Moeder Aarde en Al Haar Leven te laten Kennis maken met Onvoorwaardelijke Allesomvattende Liefde, die zij in Eenheid Zijn. 

Dat ze Liefde Zijn en Inspireren en Motiveren Alles wat geen Liefde is, te laten Gaan.

Ik ben Helderhorend en Heldervoelend en mag de Boodschappen die mij Doorgegeven worden, Doorgeven. Dat maakt mij enorm Blij en heel Dankbaar, het is mij een grote Eer dit te mogen Doen.

Deze Boodschappen Bereiken mij via Pure Inspiratie. Er is mij Verteld, dat het Unieke schrijven door mijn Uniekheid Gekleurd wordt. 

Mijn Inspiratie is net zo Uniek als het Channelen van alle doorgegeven Boodschappen, die ook allemaal, vanwege de Uniekheid van de Channeler, een eigen Uniekheid van schrijven weergeeft.

We zijn allemaal Uniek en vandaar dat de ene Boodschap wel je Hart raakt en de ander minder of helemaal niet, daarin is het zaak niet te oordelen, maar te Voelen of het je Hart raakt. (resoneert)

Voor ieder wat wils, kun je zeggen, maar alle ‘Paden’ leiden naar dezelfde uitkomst, mits het Boodschappen vanuit het Licht zijn, wat je ook weer met je Hart kunt Voelen en anders mag vragen aan de Familie in het Licht op eigen Unieke Wijze.

Waar je Staat in het Grote Geheel, hoor je te staan, want anders stond je wel ergens anders. 

Je mag helemaal stoppen met Vergelijkingen en 'meer of minder', of 'hoger of lager', want dat is allemaal gericht op het in stand houden van de illusie en trekt je terug in een wereld waar Liefde ver te zoeken is.

Maak je Intentie voor het Nieuwe Paradijs op Aarde en Bouw mee aan een Wereld vol Vrede en Harmonie en een Eerlijke Verdeling van Alles en Zie hoe dit zich voor de Ogen van je Hart Manifesteert.

Dat is wat Moeder Aarde en Al Haar Leven nodig heeft in elk Moment en het Begint met en bij jou.

NU, in het Moment en alle Momenten die zich aan elkaar rijgen als een Ketting. 

De Kring van Licht is al Onmetelijk groot en word in elk Moment groter door alle Lichtdragers tezamen.

Doe mee met je Focus en Intentie in elk Moment, Verspreidt jouw Liefde over Moeder Aarde en Al Haar Leven in elk Moment.

Er is geen plekje op Moeder Aarde die jouw Liefde niet Verdient. 

Geen angst of wat dan ook, want Alleen Liefde Bestaat en Is wat jij Bent.

In Overstromende Hartliefde,     Martha