donderdag 12 mei 2016

Licht en Liefde



Onlosmakelijk met elkaar verbonden. In mijn ervaring zijn wij Licht, dat is wat we werkelijk zijn. De eerste keer toen ik dit hoorde, dacht ik:
“Hoe durf je zoiets van jezelf te zeggen”! 
Maar uitspreken durfde ik dat niet, want ik speelde nog verstoppertje om geen weerwoord te krijgen en vooral aardig gevonden te worden.

Nu weet ik dat we het Licht van de wereld zijn! Boute uitspraak, vinden veel mensen. En toch durf ik nu te zeggen, WE! In de illusie zijn we met zo velen en allemaal op onze eigen unieke plaats. En dat is goed.

In de Werkelijkheid zijn WE allen EEN! Wat een eindeloos groot mooi Licht, dat eeuwig schijnt. Maar we hebben het met zijn allen verstopt onder een sluier, die over de illusie ligt. Zelf met zijn allen gefabriceerd.
En waar je ook staat, ik kan je verzekeren, dat we met zijn allen deze toestand die de illusie heet, hebben gecreƫerd. Leuk of niet, om te horen, maar je kunt ook de keuze maken, om deze gedachte toe te laten.
Door je heen te laten werken, net zo lang, tot jij je gaat afvragen, hoe we dat hebben gekund. Om dat onze scheppingskracht net zo groot is als die van de Schepper. Deze Scheppingskracht, die we allemaal in ons hebben, maakt dat wij onze eigen ervaringen scheppen, waardoor we, door vallen en opstaan, weer zullen terug keren naar de herinnering van het Licht en de Liefde. En dat is waar we nu staan.

God is Liefde en kan alleen scheppen vanuit Licht en Liefde. Wij zijn door Hem geschapen als het Licht dat Hij zelf is en de Liefde van waaruit Hij ons heeft geschapen is de verbintenis met Hem. Wij hebben er met zijn allen voor gekozen om de illusie, het van elkaar afgescheiden zijn en al de daaruit voortkomende vervelende ervaringen, te ervaren. Gewoon als een spel. Waar we vol plezier aan zijn begonnen, met de zegen van onze Vader.

Hij wist waar we voor kozen en gaf ons de keuzevrijheid mee, die zou maken, dat we de keus zouden blijven houden, om terug te keren naar het Licht, dat in ons bleef branden. Helaas, hebben we onze keuzevrijheid vaak verkeerd gebruikt, waardoor we steeds verder de illusie in gingen, tot er totale vergetelheid was. Alleen maar strijd, oordeel, alles voor mijn en dijn!

Als je dan kijkt, waar we nu staan in de illusie, dan kun je niet ontkennen, dat we bezig zijn terug te keren naar het Licht. De Werkelijkheid waar ons thuis is. De Licht-frequentie wordt steeds hoger, waardoor de Tsunami van Liefde steeds meer Harten kan bereiken, die zich gaan openen voor de herinnering. En ook dat laten wij met zijn allen, unaniem, of jij je het nu bewust bent of niet, toe. Deze verhoging van Frequentie en de Tsunami van Liefde word steeds sterker omdat het Licht en de Liefde door ons, in samenwerking met onze familie in het Licht, ondersteund en toegelaten word. Met welk een prachtig veld van Licht is de aarde reeds omringd.

En nu komt het. Als een Hart zich opent, sijpelt er Licht naar buiten en dat verbind zich met andere Lichten en vormen zo een steeds groter wordende Lichtbundel. En dan komt de Hartverbinding er aan en dat heeft Ware Onvoorwaardelijke Liefde, die zich verspreid en verbind. Licht verspreid zich en Liefde verbind alles. En die Liefde is bezig zich in elk moment nog meer te laten zien, zich te openen en te uiten. De Tsunami van Liefde vanuit het Licht verbindt zich met de Onvoorwaardelijke Liefde die zich als een virus verspreid over de aarde. Deze samenwerking is geweldig en enorm sterk en ONOVERWINNELIJK!!!!!

In Liefde en Oneindige dankbaarheid,     Martha