donderdag 15 augustus 2019

In Licht en Liefde


 Lief en Bijzonder Liefdevol Lichtwezen,

Uit het Licht Stroomt de Onvoorwaardelijke  Liefde Doorlopend en vormt op die manier de Eenheid.

In Licht en daaruit Voortvloeiende Liefde, in Uniekheid en Eenheid, word ook jij en al wat Leeft hierin Opgenomen.

De eerste keer toen ik dit hoorde, dacht ik: “Hoe durf je zoiets van jezelf te zeggen”! “Ik ben Licht en Liefde in Eenheid en Uniekheid”


Maar uitspreken durfde ik dat niet, want ik speelde toen nog verstoppertje om geen weerwoord te krijgen en vooral aardig gevonden te worden. Maar het Gevoel was er wel, maar zoiets zeg je toch niet?

Nu weet ik dat ik dat ik Licht en Liefde Ben. Gekomen om als Ambassadeur van de Liefde deze Onvoorwaardelijke Liefde te Verspreiden.  

Te Helpen met de Ascentie en als een Medeschepper voor het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde.

Een gedurfde uitspraak, vinden veel Deeltjes. En toch durf ik Nu te zeggen, Licht en Liefde in Eenheid en Uniekheid. Dat maakt jullie tot ‘jij’, hoe Mooi is dat.

In de Werkelijkheid van je Hart ben je Een in Uniekheid! Wat een Eindeloos Groot mooi Licht, dat Eeuwig Schijnt.

Maar we hebben ons, met zijn Allen in Eenheid verstopt onder een sluier, die over de illusie ligt. Door Allen in Eenheid Geschapen.

En waar je ook Staat in het Ontwaken, ik kan je Verzekeren, we hebben met ons Allen Samen deze toestand die de illusie heet, Geschapen.

Als we dit helemaal op ons in laten werken. Dan gaan we ons Afvragen, hoe we dat hebben Gekund.

Omdat onze Scheppingskracht net zo Groot is als die van de Schepper.

Deze Scheppingskracht, die jij in Uniekheid en Eenheid in je hebt maakt, dat jij jouw eigen Ervaringen Schept, waardoor je, door vallen en opstaan, weer bent Terug Gekeerd naar de Herinnering van het Licht en de Liefde die je Bent.

De Schepper is Liefdes Energie en kan alleen Scheppen vanuit Licht en Liefde.

Wij zijn door Hem Geschapen als het Licht dat Hij Zelf Is en de Liefde van waaruit Hij ons heeft Geschapen is de Onlosmakelijke Verbintenis met Hem.

Wij zijn naar zijn Evenbeeld Geschapen!

Jij hebt er in Eenheid voor Gekozen om de illusie, het van elkaar afgescheiden zijn en al de daaruit voortkomende vervelende Ervaringen, te Ervaren. Gewoon als een spel. Waar je vol Plezier aan bent begonnen, met de Zegen van de Schepper.

Hij wist waar jij voor Koos en gaf jou de Keuzevrijheid mee, zodat je de Keus zou gaan Maken, om Terug te Keren naar het Licht en de Liefde die je Was, Bent, en Altijd zult Zijn.

Helaas, ben je in de vergetelheid ten onder gegaan en heb je in Uniekheid en Eenheid jouw Keuzevrijheid vaak tegen je Zelf gebruikt vanuit pure onwetendheid, waardoor je steeds verder de illusie in ging.

Als je dan kijkt, waar je Nu staat, door je eigen Keuzes, dan kun je niet ontkennen, dat je Bent terug Gekeerd naar het Licht en de Liefde die jij Bent in Eenheid en Uniekheid voor Eeuwig.

De Werkelijkheid waar jouw Thuis is, in jouw Hart Centrum, Opent zich Volledig als jij ervoor Kiest.

Want er Bestaat niets anders dan de Werkelijkheid die jij Bent in Eenheid.

De Licht-Frequentie wordt steeds Hoger en gaat steeds Sneller, waardoor de Onvoorwaardelijke Liefde steeds meer Harten Bereikt, die zich gaan Openen.

En ook dat laat jij in Uniekheid en Eenheid toe.

Deze Verhoging en Versnelling van Frequentie en de Tsunami van Liefde wordt steeds Sterker omdat het Licht en de Liefde door jou, in Uniekheid en Eenheid en in Samenwerking met de Familie in het Licht, Ondersteund en Toegelaten wordt.

Met welk een Prachtig Veld van Licht en Liefde is Moeder Aarde en Al Haar Leven in elk Moment Omringd.

En nu komt het. Als een Hart zich Opent, sijpelt er Licht naar Buiten en dat Verbindt zich met alle Lichten die al Stralen in Eenheid en Uniekheid en Vormen zo een steeds Groter wordende Lichtbundel.

En dan komt de Hartverbinding tot Stand en dat heet Ware Onvoorwaardelijke Liefde, die zich Verspreid en Verbind in elk Moment.

Licht Verspreid zich en Liefde Verbind Alles.

En die Liefde is bezig zich in elk Moment nog meer te laten Zien, zich te Openen en te Uiten.

De Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Licht Verbindt zich met de Alle Liefde vanuit de Geopende Harten, wat zich als een Virus van Liefde Verspreid over Moeder Aarde en Al Haar Leven.

Deze Samenwerking is Geweldig en enorm Sterk en altijd Zegevierend!

In Licht en Liefde en Eenheid,     Martha


3 opmerkingen: