vrijdag 13 april 2018

Mijn Ziel


Met Dank aan Aartsengel Uriël – mijn Broer Jezus – en de Schepper
En de Onvoorwaardelijke Liefde die ik mag Zijn

Mijn lieve en bijzondere mensen,

Ik wil graag iets met jullie delen.

Vanmorgen om 3.27 uur werd ik wakker en had het nodig een plasstop te maken. Op het toilet zag ik bovengenoemde tijd.

Na weer in bed te zijn gekropen kon ik de slaap niet vatten en plotseling, begon het volgende lied bij mij op te komen.

Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus Hart,
Daar in Zijn teer Erbarmen, voelde mijn Ziel de smart.

En de fluisterstem, die ik herkende als mijn broer Jezus, zei: ‘Kom maar bij Mij lieve zus, in Mijn omhelzing’.

En ik voelde hoe ik omhelst werd en gewiegd en het voelde heerlijk mijn hoofd op Zijn borst te hebben. Heel veilig en warm.

En ik begon te voelen dat mijn Ziel intens verdrietig was. Ik voelde dat ik als klein Zieltje van Onvoorwaardelijke Liefde, niet begrepen werd, dat ik mij Zelf niet kon zijn. Ik voelde het diepe verdriet als Ziel, wat ik heel diep weggestopt had.

Ik begreep, maar werd niet begrepen en uiteindelijk heb ik ervoor gekozen, om dan maar te proberen, om te zijn, zoals van mij verwacht werd. Ook dat lukte niet, want ik begreep niets van de verwachtingen die aan mij gesteld werden.

Uiteindelijk heb ik aangenomen, dat er wel iets heel ergs met mij moest zijn, als ik zo slecht begrepen werd, terwijl ik zelf wel begreep, maar niet onder woorden durfde en kon brengen.

Onbegrepen, alleen gelaten, niet geaccepteerd enzovoorts had mij veel verdriet bezorgt en omdat ik begreep dat ik dit niet hoorde te hebben, heb ik alle verdriet weggestopt, samen met alle pijn enz.

Zo intens veel verdriet in Mijn Ziel en al die tijd hield Jezus, Mijn broer mij veilig en geruststellend in Zijn armen. Fluisterde mij lieve woordjes toe en troostte mij.

Dit duurde tot dat mijn Ziel al het verdriet had laten gaan.

Eigenlijk is het, niet gezien, niet gehoord, niet begrepen, niet geaccepteerd als een rode draad door mijn leven gelopen. Veel ervan heb ik mogen begrijpen en mogen laten gaan en werd er Wijzer van. Maar het ultieme gevoel, dat ik niet op Aarde hoorde en er niets te zoeken had, kon ik tot nu toe nooit pakken.

Voor een paar dagen geleden las ik een boodschap van Aartsengel Uriel, waarin hij vertelde, en aanbood, te helpen met de band met de Schepper te herstellen. En Inniger en dieper te maken, zodat dit alles helemaal opgenomen kon worden in mijn Zijn.

Ik heb ’s avonds voor ik ging slapen aan Hem gevraagd Mij hier ook mee te helpen i.v.m. met het laatste stukje van begrijpen. En dat heeft hij duidelijk gedaan. Hij heeft mij geholpen mijn diepe verdriet en eenzaamheid en niet begrepen worden, en niet gewenst zijn, te begrijpen. En Mij de plek gewezen waar het diepe verdriet enz. verbleef.

Het was, als een zwaar stuk beton, op mijn Ziel gaan zitten. En Jezus heeft mij met Zijn Onvoorwaardelijke Liefde getroost en geholpen om het te laten gaan. Hij was bij mij en hield me in Zijn armen.

Het verdriet is getransmuteerd en opgenomen in mijn Zijn en ik ben Oneindig Dankbaar, dat ik dit heb mogen meemaken. Het is weg en ik ben samen met Mijn Ziel. Bewust en zonder verdriet en welke andere gevoelens dan ook.

Ik ben op Moeder Aarde om te Zijn, als de Onvoorwaardelijke Liefde die ik ben.
Niet meer en niet minder, ik mag schrijven wat mij doorgegeven wordt en het delen en ben daar heel Blij mee en Dankbaar voor.

Het komt terecht bij die medereizigers en deeltjes van mij, die met deze boodschappen resoneren, ik hoef daar niet zelf voor te zorgen, er wordt voor verspreiding gezorgd.

Wij allemaal op Moeder Aarde, zijn in deze tijd hier om het contract te vervullen, wat we op ons genomen hebben. Ieder op eigen Unieke Wijze en daarin kan niemand gemist worden.

Wij zijn allemaal in onze rollen, hier op Aarde Uniek. Wederzijds respect speelt hierin een belangrijke rol. We kennen elkaars pad niet en contract zeker niet.

In deze turbulente tijd probeert het ego ons op allerlei manieren, zelfs via medereizigers, te verleiden om toch maar weer te luisteren naar wat er allemaal aangeboden wordt in de illusie.

Ik heb mogen ervaren en daardoor voor mij zeker te weten, dat het niet uitmaakt of men je begrijpt, of accepteert, of je Zelf laat zijn.
Het gaat erom, of jij je Zelf accepteert, jij je Zelf mag zijn van je Zelf, of jij je Zelf tot in het diepst van je Ziel begrijpt en Liefhebt.

Niet omdat we dan onze medereizigers kunnen vertellen hoe het zit en waar ze naar hebben te kijken en op mogen letten enz. Maar om wie wij allemaal, in onze Uniekheid Zijn, waar we ook staan in ons Ontwaken en in welke Dimensie we ons ook bevinden. Het maakt niet uit.

Wat je ook vanuit je Hart, het Licht en de Liefde doet, of niet doet, of je het voor leeft, laat voelen, laat zien of horen, de uiteindelijke bestemming is voor ons allen dezelfde.

Terugkeer naar de Waarheid, dat we Onvoorwaardelijke Liefde Zijn, altijd geweest, Nu Zijn en voor Eeuwig zullen blijven.

In Licht en Liefde,    Martha

PS  het Engelengetal 327 geeft het volgende aan:

Je bent vol Vertrouwen geweest en hebt de Goddelijke Raad opgevolgd, die de Verlichte Meesters je hebben gegeven. Je bent op de juiste weg.Geen opmerkingen:

Een reactie posten