maandag 23 oktober 2017

Mijn Hogere Zelf

Lief bijzonder Lichtwezen,

Mijn Hogere Zelf is dat deel van mij, dat ALLES weet en Licht en Liefde IS.

Dit was voor mij een vast gegeven, als ik in gebed of meditatie mijn Hogere Zelf bedankte, omdat ik ergens het gevoel had, dat dit gedeelte van mij er toch wel iets mee te maken had. Met mijn leven en alles wat er in mijn leven gebeurde.

Nu mijn helderhorendheid zich steeds verder ontwikkeld, kan ik met om het even wie, communiceren. Zo ook met mijn Hogere Zelf en ik weet inmiddels dat het een deeltje van Mij is, die niet onder de sluier zit en dus meer Inzicht heeft.

Deze communicaties met mijn Hogere Zelf helpen mij, om duidelijkheid te krijgen over dingen, die ik onder de sluier (nog) niet duidelijk kan krijgen van mij Zelf. Ook al bevind ik mij minimaal in de vijfde dimensie.

Mijn communicatie met de Verrezen Meesters loopt meestal via mijn Broer Jezus, die mij met antwoorden op mijn vragen leidt tot Inzichten, die ik dan mag krijgen.

Niet dat het me dus verteld wordt, hoe het zit. Maar meer een vragende manier, die ik via mijn Uniekheid mag gebruiken om Inzichten te krijgen.

Zo is het mij duidelijk geworden, dat wat ik mij Zelf heb aangeleerd onder de sluier, niets is vergeleken bij wat ik Werkelijk BEN.

Het is mij ook duidelijk geworden, dat het ontrafelen van de illusie totaal geen zin heeft, maar alles eerlijk bekijken en in Licht en liefde opnemen van al mijn gemeesterde ervaringen, het meeste effect heeft op mijn Zijn.

Mijn Hogere Zelf komt heel vaak naar voren om me er Liefdevol aan te herinneren dat er nog iets opgeruimd mag worden, waar ik overheen heb gekeken. Eenmaal herkend, mag ik de bereidheid afgeven dat ik wens te laten gaan en dan vraag ik de Verrezen Meesters mij daarbij te helpen en dan gebeurt het ook.

Ook de Engelen en Aartsengelen helpen mij waar ze kunnen, maar meer als een Liefdevolle ondersteuning of een heerlijke knuffel of een opbeurende warmte. Waarmee ze laten weten dat ze er altijd zijn. Ze hebben me ook laten weten dat ik een Aarde engel ben.

En dit alles is mij als ondersteuning voor het volgen van mijn contract toegekend. Hulp van al mijn gidsen, engelen, aartsengelen, Verrezen meesters, Hogere lichtwezens.

Ze geven zelden rechtstreeks antwoord op mijn vragen, maar leiden me naar een antwoord die past bij mijn Uniekheid.

Ik heb een taak te vervullen op Aarde. En dat heb jij ook lief Lichtwezen. Je afvragen wat deze taak inhoud is niet nodig, want alles verloopt volgens Plan en waarvoor jij op Aarde bent volgt ook dit Plan. Je kunt het niet mislopen of niet goed vervullen.

Het is een reis zonder eindbestemming, want de overgang zal volgens Plan verlopen. Doen wat je Hart je ingeeft en luisteren naar wat je Hart je vertelt, via intuïtie, een gevoel, een boek dat je ineens opvalt, een gesprek dat je opvangt, of welke hint dan ook.

Ga ervoor open staan en je zult merken dat het steeds sterker word, de hinten, die speciaal voor jouw Uniekheid naar je toekomen. Er zijn zoveel manieren om leiding te ontvangen als er mensen op Aarde zijn. Het is allemaal goed.

Laat het stromen en je zult merken dat je uiteindelijk alleen nog maar via je Hart leeft en dat is het moment dat je zeker mag weten dat je definitief in je hart, in je Centrum van Kracht woont, omdat je niets anders meer kent.

In Allesomvattend Licht en Liefde in Eenheid,     Martha


1 opmerking:

  1. Dank je Martha. Ook ik loop dit pad, maar weet nog niet goed onderscheid te maken in de verschillende aspecten. Hoe meer ik bewust probeer, hoe minder het lukt. Soms vloeit het, andere keren blokkeer ik mezelf of ben ongelovige Thomas. Trek zijn jas iedere dag aan en laat het gebeuren. Dan komen mooie inzichten, maar op rechtstreekse vragen, krijg ik meestal geen rechtstreeks antwoord. Behalve onlangs. Een heldere harde stem die me vertelde dat we de rechtzaak zouden verliezen. Bam. Het is zo'n onbekende weg, zowel spannend en leuk als angstig en eng. <3

    BeantwoordenVerwijderen