vrijdag 30 juni 2017

Gemeesterd

Lief bijzonder Lichtwezen,

Jij weet dat jij met al je deeltjes samen de Illusie hebt gecreëerd.

En dat het nodig is de illusie te laten stoppen, door jou en al je deeltjes terug te brengen naar de herinnering van de Liefde die je in Eenheid bent.

De Schepper heeft jou in Eenheid geschapen naar Zijn evenbeeld en dat betekent dat jij Goddelijk bent. En dat jij alles kunt, wat de Schepper kan.

Dat betekent Eenheid! De Schepper herkent zich Zelf in jou en jij herkent jezelf in de Schepper.

Dit geld voor elk deeltje van jou op de gehele aarde, de gehele Familie in het Licht en alles wat door de Schepper is geschapen.

Alles is in jou en jij bent in alles en daarom is ook ieder deeltje, elke bloem, boom, ster enzovoorts een spiegel, waarin jij jezelf kunt herkennen.

De illusie is ontstaan omdat jij wilde ervaren hoe het zou zijn zonder de Schepper te zijn en deze heeft het ogenblikkelijk omgezet in een spel.

En dat spel heeft gezorgd dat je herinnering aan de Liefde die jij bent in de vergetelheid is geraakt en het leven werd overleven. Jij splitste je op in deeltjes en gaf de afgescheidenheid, met al zijn rollen en overlevingsmechanismen, wat de illusie was, over van het ene naar het volgende deeltje.

Maar omdat Liefde het enige is dat bestaat, is het als een vlammetje blijven branden in je Hart en dat van al je deeltjes.
Jij had de keuzevrijheid van de Schepper meegekregen om de weg terug naar de herinnering te kunnen vinden, door het maken van de juiste keuzes.

Met dit altijd brandende vlammetje in jou wist de Schepper dat de connectie zou blijven bestaan, hij zou je nooit in de steek laten, al ben je dat wel gaan denken in de tweeledigheid van de illusie.

Uit elk leven dat jij op aarde hebt gehad, heb je vele ervaringen gemeesterd, zodat ze zich niet konden herhalen. En deze ervaringen, waar de Wijsheid uit gehaald is, en de vele rollen die jij in je uniekheid hebt gespeeld, hebben er toe bij gedragen, dat jij nu op weg bent naar je Thuis, je Hart en de Liefde die jij bent.

Na vele omzwervingen is het je gelukt de juiste keuzes te maken en het heeft je gebracht in dit leven op het punt waar je nu staat.

En geen van jouw ervaringen, hoe oud en lang geleden ook, had jij op deze reis gemist kunnen hebben, je hebt ze allemaal nodig gehad om tot hier te komen.

Je kent vast wel mensen in je omgeving, die zich nooit bekommeren om geld, niet omdat ze rijk zijn wat het geld betreft, maar omdat ze vertrouwen dat ze altijd genoeg zullen hebben. Daar twijfelen ze geen seconde aan.

Zij hebben dit 'onderdeel' gemeesterd. Daar hoeven zij geen examen meer in af te leggen, om het maar zo te zeggen. Dat hebben ze al gehaald.

Je zult ook mensen kennen die een uitstraling van zelfvertrouwen hebben, waar je niet aan kunt twijfelen. Zij hebben hun examen in zelfvertrouwen al gehaald. En zijn, misschien nu, bezig het examen te halen voor Zelfliefde, of iets anders.

Je zult mensen kennen die overal het positieve weten uit te halen, je kunt er zelfs wel eens kriegel van worden en toch komen ze heel eerlijk over en je bent, en ook anderen, graag in hun gezelschap.

Zij hebben het examen voor positiviteit al gehaald. En zo kunnen we doorgaan.

En omdat jij en al je deeltjes een uniekheid in zich hebben, die niet gemist kan worden in het grote geheel, omdat het de Eenheid compleet maakt, is er een unieke diversiteit aan uniekheden in het Grote Geheel.

Neem bijvoorbeeld HSP = High Sensitive Person. Als jij dit 'hebt' dat je hoog sensitief bent, dan is dat zeker geen ziekte, nog een syndroom, maar een examen dat jij al afgelegd hebt.

Het gaat er niet om wat je allemaal aan tools hebt meegekregen van de Schepper om alles in je leven aan te kunnen, maar hoe je ermee om gaat.

En als jij reeds een diploma hebt gehaald voor bijvoorbeeld hoog sensitiviteit, dan gaat het er niet alleen om, dat jij dit meegekregen hebt in dit leven, maar hoe jij ermee omgaat.

Zie jij het als een last, of als een zegen? Met, om dit als voorbeeld te houden, je hoog sensitiviteit, kan je in dit leven heel veel doen om je af te stemmen op de behoeften die je om je heen voelt.

Het gaat er niet om, wat jou deeltjes menen te voelen of zeker te weten, maar om jou en wat jij voelt en zeker weet en wat jij daarmee kunt en gaat doen.

Jij in jouw uniekheid hebt al zoveel gemeesterd, je diploma ervoor gehaald, jouw hele verleden is van jou en je zou er geen stukje van kunnen missen, wees er dus blij mee, want het heeft je gemaakt tot wie je nu bent en waar je nu staat.

En je bent in Eenheid op weg, om het grandioze eindexamen af te leggen.

De terugkeer naar de Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent, je dat herinneren is het grootste cadeau dat je zult ontvangen en dan begint het begin van het einde van de illusie en de start van de Nieuwe Aarde, waar veel deeltjes en ook jij al mee bezig zijn, die te vormen.


In Onvoorwaardelijke Liefde Martha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten