donderdag 24 november 2016

Boodschap van Jezus - De Eeuwige WaarheidBron: Ron Head  -  Vertaling:  Martha Schonewille


God, De Bron, de Schepper, het Universum staat altijd aan jouw kant.

Omdat jullie, prachtige Lichtdragers en Lichtwerkers, steeds meer bewust worden, is de mensheid werkelijk aan het ontwaken!

Het is niet mogelijk om dit proces om te keren of tegen te houden, jullie gaan ontwaken omdat jullie collectief, bewust of onbewust, hiervoor hebben gekozen.

En wat jullie eenmaal in gang hebben gezet, met een enorme steun van de Spirituele Werelden, is niet te stoppen, dus verheug je in het weten dat al jullie tegenwerpingen en angsten doodeenvoudig geheel ongegrond zijn. En ga door met jullie intentie om in elke situatie of interactie alleen maar Liefdevol te reageren.

Liefde verandert alles, zo wees Liefde, leef Liefde, en kijk met verwondering naar de veranderingen die optreden.

Er is bijna niemand op aarde die de Kracht en de ervaring van deze Krachtige Goddelijke Energie niet voelt, die in elk moment om en door iedereen en alles heen stroomt.

Echter, veel van jullie, hebben het gevoel dat ze er niet over kunnen  praten. Omdat ze verward en angstig zouden kunnen overkomen, zodat anderen kunnen suggereren dat ze worden misleid of zelfs op het randje van krankzinnigheid worden gebracht.

Daarom, jullie die dit lezen, vertrouw op dit en andere gechannelde boodschappen, mits ze resoneren met jouw Hart. Voel je vrij en onbevangen om deze te delen, want je word beschermd.

Jullie zijn allemaal Een, dus delen is een aspect van je Ware Aard, in een constante stroom. Open je en deel het, laat het stromen en voel de vreugde dat je het naar buiten kunt en mag brengen.

Gods Wil voor Zijn gehele Schepping is Oneindige en Eeuwige Vreugde!

Echter, zoals jullie weten, jullie hebben een keuzevrijheid meegekregen.

Vrijheid van keuze betekent onder anderen dat jij de keuze hebt of jij je Hart opent voor de Liefde of niet en dan stel je het alleen maar uit. Je houd het dan tegen, voornamelijk vanuit angst en je vind jezelf waardeloos of minderwaardig.

Dat is precies wat het betekent, de keuze voor een open of een gesloten hart.

Laat jij de Liefde toe je leven te veranderen dan zal vreugde je deel zijn, zelfs als je in een situatie van pijn, angst en lijden zit.
Het zal je de Moed geven om verder te gaan door die veranderlijke en tijdelijke toestand waarin jij je bevind.

Jullie allemaal weten, diep in jezelf, dat alleen Liefde echt is, dat al het andere illusie is en tijdelijk.

Maar vanwege jouw ervaringen van pijn en lijden als mens, hebben jij je aangeleerd om je af te sluiten ofwel te blokkeren, uit angst voor nog meer pijnlijke ervaringen.

Jullie hebben ervoor gekozen om de illusie, de afscheiding te ervaren, dus probeer te onthouden dat het je eigen vrije wil was.

Terwijl jullie ontwaken, begint de vreugde toe te nemen omdat jullie de keuze maken om te vertrouwen op de Liefde van je Hart, de Liefde die je bent.

Er zijn maar weinig mensen die, op zijn minst, iemand kennen die vertrouwd op het Hart en Liefdevol is in elke situatie.

En in plaats van te denken: ‘Dat kan ik nooit’, te denken, wat deze persoon kan, dat kan ik ook. Het is namelijk heel gemakkelijk, je hoeft er alleen maar voor te kiezen en de rest gaat vanzelf!

De moeilijkheid ligt in je denken, die je verteld dat het moeilijk is!
Dat denken wordt geleid door angst! En is dus onwerkelijk en van de illusie!

Het enige dat jullie hoeven te doen is je intentie te zetten, ’s avonds voor het slapen gaan en opnieuw bij het ontwaken. En gedurende de dag als de intentie zich aandient als herinnering.

En dan, plotseling, gaat jouw leven en je ervaringen veranderen ten goede. Wanneer dat gebeurt, zullen jullie merken dat zonder enige inspanning je humeur verbeterd, of je intieme relatie verbeterd.

Al die veranderingen zijn te wijten aan je intentie en daar mee door te gaan.

Intentie vereist actie. Dat betekent Liefdevol zijn in elke aangereikte situatie. Je bent daarin nooit alleen, want Wij in de Spirituele Rijken zullen je altijd helpen en steunen, mits je dat vraagt, want ook dat is een keuze.

Dat betekent dat jullie het nodig hebben om al jullie verwachtingen te laten gaan, over hoe jullie vinden dat iets ‘moet’ gebeuren.

Je bent als mens zo gewent om dingen zelfstandig te doen en te beslissen, dat het niet gemakkelijk is om dit te laten gaan en daarvoor kun je dan kiezen en je zult alle hulp ontvangen.

Maar als jullie terug kijken op je leven kun je veel dingen tegen komen die toch niet zo zijn gegaan als jij het gepland had.

Over het algemeen was dit te wijten aan angstige ego impulsen of emoties, die je hebben aangezet om iets ongepasts, misschien manipulatiefs, of minimaal oneerlijks te doen, wat tot falen en teleurstelling leidde.

Je mag in plaats daarvan je intentie zetten voor een goede afloop en het afgeven in Liefde. Alleen dan vind je de rust en tevredenheid, wanneer de uitkomst toch anders uitvalt dan jij het je voorgesteld had.


Er is alleen het NU! Dus wat je van plan was, paste misschien niet in het Goddelijke tijdsbestek!

Maar als jij God, het Universum, de Schepper, de Bron toelaat, dan zul je begrijpen dat deze perfect weet wat voor jou en je leven het allerbeste is en dat kan iets anders zijn dan jij verwacht.

Dus als jullie een resultaat zien dat jullie niet hadden verwacht, beoordeel het dan niet als een misstap of iets dergelijks! Ga er Liefdevol mee om, omdat jij je mag realiseren dat alles dat je gegeven word om mee te werken alleen maar is voor jou hoogste goed en je grootste vreugde en om jouw doelstellingen te bereiken.

God, de Schepper, de Bron, het Universum staat altijd aan jouw kant!

Vertrouw en geloof dat dit de Eeuwige Waarheid is!

Je Liefhebbende broer Jezus

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten