maandag 26 september 2016

Gebed om Bewustzijn



Vandaag, Schepper van het Universum, vragen wij U ons Hart en onze ogen te openen, opdat we kunnen genieten van al wat U heeft geschapen en in Eeuwigdurende Liefde met U kunnen leven.
Help ons U te zien in alles wat we met de ogen en met de oren van ons Hart en met al onze zintuigen waarnemen. Laat ons zien met ogen van Liefde, zodat we U overal waar we gaan vinden en U zien in alles wat U heeft geschapen. Laat ons U zien in iedere cel van ons lichaam, in iedere emotie van onze geest, in iedere droom, in iedere bloem, in ieder medemens die we ontmoeten. U kunt en wilt zich niet voor ons verbergen, want U bent overal en wij zijn één met U.
Laat ons deze Waarheid bewust ervaren. Maak ons bewust van onze Macht een Hemelse droom te creëren waarin alles mogelijk is. Help ons onze verbeeldingskracht te gebruiken om de droom die ons leven is, de magie van onze creatie, te sturen, zodat we kunnen leven zonder angst, zonder boosheid, zonder jaloezie, zonder afgunst. Geef ons een Licht om te volgen en moge vandaag de dag zijn dat onze zoektocht naar Liefde en geluk ten einde komt. Laat vandaag iets heel bijzonders met ons gebeuren dat ons leven voor altijd zal veranderen: laat alles wat we doen en zeggen een uiting zijn van de schoonheid in ons Hart en altijd gebaseerd zijn op Liefde.
Help ons als U te zijn, als U lief te hebben, als U te delen en een meesterstuk van schoonheid en Liefde te creëren zoals alles wat U heeft geschapen meesterstukken zijn van schoonheid en Liefde. Help ons vanaf vandaag de Kracht van onze Liefde te ontwikkelen zodat we een meesterstuk in samenwerking met U scheppen.
Vandaag lieve Schepper, bieden we U al onze dankbaarheid en Liefde aan omdat U ons het leven heeft geschonken,   Amen

Uit:  ‘Meesterschap in Liefde’ van Don Miguel Ruiz

Liefs,     Martha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten