vrijdag 8 juli 2016

In den beginne 9Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lieve kind, zolang jij bezig bent en blijft om je aardereis te vervolmaken, zolang zul jij ook bezig blijven om te proberen ergens aan te voldoen.

Er valt, mijn lieve, wonderbaarlijke kind, nergens aan te voldoen, want je hebt je aardereis al volbracht. En je mag van Mij geloven, dat deze aardereis nergens anders bestaat dan in jou denken. Jouw hele aardereis is be-dacht door jou.

En niet door Mij, want Ik weet dat de illusie een illusie is en dus niet werkelijk. Een bedacht plan om te ervaren hoe het is zonder je vader te kunnen zijn en leven.

En ogenblikkelijk toen ik door onze verbondenheid voelde dat jij deze  gedachte be-dacht, heb Ik ervoor gezorgd dat het een illusie zou worden. Hoe kan een vader zijn kind iets weigeren als het een ervaring wenst op te doen? Eigen ervaringen zijn het belangrijkste voor een kind. En die heb Ik je gegeven, wetende dat terugkeer niet nodig was, want je was niet bij Mij vandaan.

Je beleefde en ervoer dat alles overleven betekende en je hebt je eigen nachtmerrie gecreƫerd. Een echte boze droom die vaak zo echt leek, dat je alles probeerde om je te verdedigen. Je opsplitsen in deeltjes die je ook leerde, door overlevering, te overleven. Met alle gevoelens van dien erbij.

En toch, mijn lieve kind, ben je nooit bij Mij weggeweest. Dat kan niet, want er is alleen maar Liefde! Dat is het enige wat er bestaat, iets anders kan binnen deze Allesomvattende Liefde niet bestaan. Het kan niet bestaan, want het heeft geen fundament van Onvoorwaardelijke Liefde.

Alleen wat dit fundament van Onvoorwaardelijke Liefde heeft, is werkelijkheid. Al het andere bestaat niet!

Het enige dat jou tegen houd dit te aanvaarden is een gedachte.

Denken, mijn lieve kind, betekent voor jou overleven in een wereld waar tegenstellingen nog steeds de baas zijn, zoals het in de illusie niet anders kan.

Anders vervalt haar bestaan, omdat ze geen bestaan meer heeft, als jij deze laatste gedachte:     “De Illusie heeft geen bestaansrecht”!!    aanvaard en in je Hart opneemt.

Maar jouw deeltjes zijn er vele en ze staan (nog) niet allemaal met de neus dezelfde kant op.

Ze hebben allemaal dat brandende Lichtje in zich en zullen ontwaken en het is nodig, voor de laatste gedachte, om al je deeltjes erbij te betrekken. Dan mag het gaan gebeuren, dat de laatste gedachte jou terug brengt naar de Eenheid van de Eeuwige Liefde.

En daar hoef je niets voor te leren, of te volbrengen, of aan anderen mondeling door te geven. Nee, niets van dit alles!

Wat jij hebt te doen is, je op jezelf concentreren, vanuit je Hart je Licht en daaruit voortvloeiende Liefde te laten schijnen.

En de kring van Licht en Liefde word steeds groter en groter en dan gaat de Liefde overwinnen.

Leef het voor, laat zien waar je voor staat, blijf bij jezelf, maak plezier, geniet van deze grande finale. Weet dat deze maar een gedachte verwijderd is. Zeg in ieder moment tegen jezelf en blijf het herhalen:

“De illusie heeft geen bestaansrecht”  en de Liefde overwint altijd.

Mijn lieve kind, Mijn Liefde voor jou is eindeloos en kent geen grenzen, Ik heb jou naar mijn evenbeeld geschapen, dus kent jouw Liefde ook geen grenzen. Dus is alles goed in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten