vrijdag 19 augustus 2016

Aartsengel Gabriël - Voor jou, door jou



Dierbaren,

Ongeduld, frustratie en stress zijn in elk moment voor jou aan de orde.

We willen graag dat je begrijpt dat al deze emoties normaal zijn in deze tijden van energetische intensiteit.

We zouden graag wat tips aanreiken, zodat je gemakkelijker en evenwichtiger door deze periode komt.

Het komt, helaas, veel vaak voor dat jullie denken dat er iets helemaal fout gaat, wanneer jullie niet de verwachte resultaten zien van jullie bemoeienissen.

Wij herinneren jullie eraan dat de stroom blijft gaan, of jullie nu in een dip zitten of in een actie fase.

Als jullie in een dip zitten, een plek waar het lijkt dat er niets gebeurt, is het tijd voor rust, voor integratie e contemplatie en jezelf geven wat je ook maar denkt, dat je plezier verschaft en goed doet om je comfortabel te voelen in deze genetische intensiteit.

Het is een tijd van simpelheid bij en met jezelf. Tijd om lief voor jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen. 

Het is een tijd van laten gaan van oude energieën en een integratie van de nieuwe energieën, op de voorbereiding van de nieuwe actieve fase.

Als je er op deze manier naar kunt kijken, zul je begrijpen en ervaren dat het inderdaad gaat om integratie voor de nieuwe actieve fase. Deze integratie zal alles voorbereiden voor het doorbreken van het nieuwe.

Je te verzetten tegen welke fase dan ook zal alleen maar voor vertraging zorgen.

Met wijsheid en oefening zul je op het punt aankomen waar je gemakkelijk en comfortabel de nieuwe energieën, van welke fase ook, die beschikbaar voor je zijn in elk gegeven moment, volledig te aanvaarden en integreren.

Acceptatie en overgave zijn het tegengif voor tegenwerking en vertraging en zullen je ogenblikkelijk een gevoel van rust geven.

Het is jouw vertrouwen en overgave dat acceptatie brengt van wat Is.

Dierbaren, zelfs als je af en toe twijfelt of er wel Onvoorwaardelijk van je gehouden word door al jullie gidsen en helpers en dat of alles wel precies volgens het Goddelijke Plan verloopt, stop dan en kijk hoe de natuur zich ontvouwd. Alle aspecten op aarde werken met een eb en een vloed. De golven komen en de golven gaan. Adem gaat in en adem gaat uit. Het ene komt altijd na het andere. Jullie zijn EEN met de natuurlijke ritmes van de planeet aarde. En het is belangrijk dat jullie jezelf zien als een deel van het geheel.

Een andere manier om bewijs en bevestiging te krijgen is, heel simpel, ons te vragen voor tekens. Dan beginnen jullie de magie te zien en alle support om je heen. De synchroniciteit en de steun van het Universum, dat er in elk moment voor jullie is. Je hoeft er alleen maar om te vragen en te kijken met de ogen van je hart.

Jullie doen allemaal, in elk moment, fantastisch werk!

Vertrouw op je Innerlijke Wijsheid, je Ziel, je Hogere Zelf die je leidt. Toon je moed, zet je intentie, maak bewust gebruik van je Liefdevolle Hart, zodat je de ervaring kunt voelen van Al Wat Is.

Er is een prachtige ontvouwing bezig voor jullie.
En het gebeurt allemaal DOOR jullie.

Aartsengel Gabriël




1 opmerking: