dinsdag 31 mei 2016

De Wet van Goddelijke Eenheid



In eigen woorden weergegeven uit het boek “Het Licht zal je bevrijden”

De Geest is het wezen van bewustzijn, de energie van het Universum die alle dingen schept. Ieder van ons is een deel van die Geest: een Goddelijke entiteit. Dus is de Geest het Hogere Zelf, het eeuwige wezen dat in ons leeft.                           Shakti Gawain


Onze gedachten, onze visualisaties en de taal waarin we onze gedachten uitdrukken behoren tot de meest krachtige gereedschappen die we hebben voor spirituele groei.

Het Goddelijk Concept van Eenheid is de Universele Geest. Het is het besef dat ALLES GEEST/DENKEN IS, en dat het universum bestaat in dit veld van pure energie. Alles is bewustzijn  -  de planeten, de zonnen, de dieren, de planten, de mineralen enz.

ALLES IS DENKEN/GEDACHTE. Aangezien wij in dit veld bestaan, zijn wij er één mee.

Het veld van gedachte-energie wordt ook wel genoemd:
Gouden Vloeibare Licht -  Prana  -  chi  -  levensenergie  -  God  -  God-Kracht

De krachtigste gereedschappen voor spirituele groei zijn onze gedachten, visualisaties en taal. Gedachten hebben de macht om te scheppen.

De sleutel tot het verkrijgen van toegang tot gedachte-energie ligt in ons vermogen om onder alle omstandigheden kalm, in balans en in vrede te blijven.

Wij zijn de medescheppers met God en we zijn gekomen om de Hemel op Aarde te brengen door een goed gebruik van de verbinding met dit krachtveld van Eenheid.

Liefs,    Martha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten